MENÜ
İzmir 18°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İYİ Parti'den tepki çeken paylaşım... İl Başkanı özür diledi!
Politika
14 Ekim 2019 Pazartesi 23:47

İYİ Parti'den tepki çeken paylaşım... İl Başkanı özür diledi!

İYİ Parti Buca İlçe Başkanlığı'ndan, MHP Lideri Bahçeli ile ilgili yapılan ve tepki çeken paylaşım sonrası İYİ Parti İl Başkanı Kırkpınar'dan özür açıklaması geldi. Kırkpınar paylaşımı yapan partilinin partiden istifa ettiğine dair dilekçeyi de sosyal medyadan paylaştı.

GERÇEKİZMİR -Ankara'da üst solunum yolu rahatsızlığı nedeniyle bir süredir tedavi gören MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, tedavisinin ardından parti genel merkezinde mesaisine başlarken, İYİ Parti Buca İlçe Başkanlığı'nın sosyal medya hesabından yapılan paylaşım tepki çekti.

Bahçeli'nin partilileri selamladığı fotoğraf, İYİ Parti Buca İlçe Başkanlığı'nın sosyal medya hesabından "İşte 3 hafta sonra gelen ilk fotoğraf... Hayattaymış!" ifadeleriyle paylaşıldı. Tepki çeken paylaşım sonrası İYİ Parti İzmir İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar, sosyal medyadan açıklamada bulundu.  Kırkpınar  'paylaşım' için özür dilerken, paylaşımı yapan ilçe yöneticisinin partiden istifa ettiğine dair dilekçeyi de yayınladı.

Kırkpınar şu ifadeleri kullandı: Bugün akşam saatlerinde İYİ Parti Buca ilçe başkanlığı facebook sayfa yöneticisi tarafından paylaşılan Sn. Devlet Bahçeli ile ilgili görüntüden ve sözden dolayı İncinen, üzülen ve öfkelenen kardeşlerimden Teşkilatımız adına özür dilerim, Sn Devlet Bahçeli’ye sağlıklı ömürler dilerim...

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir