MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İYİ Parti’de bina arayışı tam gaz: Başkan öyle bir yanıt aldı ki...
Politika
11 Kasım 2017 Cumartesi 12:59

İYİ Parti’de bina arayışı tam gaz: Başkan öyle bir yanıt aldı ki...

İl binası arayışlarını sürdüren İYİ Parti İzmir İl Başkanı Yıldırım Ulupınar yaptığı görüşmelerden birinde kendisini mutlu eden ‘hayır’ yanıtını Gerçekizmir’e anlattı.

GERÇEKİZMİR - İYİ Parti İzmir İl Başkanı Yıldırım Ulupınar bir yandan 71 kişilik il yönetimiyle 30 ilçenin ilçe başkanını belirlemek adına çalışmalarını sürdürürken, bir yandan da il binası arayışları tam gaz devam ediyor.

Partinin Genel Merkez binasının açılışı için Ankara’da bulunan Ulupınar, İzmir İl Başkanlığı'nı oluşturmak adına bina/kat kiralamak için yaptığı görüşmelerden birinde aldığı ilginç ‘hayır’ yanıtını Gerçekizmir’e anlattı.

SİZE KİRALAMAM ÇÜNKÜ…
Her gün teşkilatlanma noktasında yaptığı görüşmeler dışında il binası arayışlarını da sürdürdüğünü aktaran Ulupınar, “Bir yer beğendim. Gittim görüşmeye. Mülk sahibi ‘İyi Parti olduğu için size vermem’ dedi. Önce şaşırdım, üzüldüm ancak mülk sahibi ‘CHP ya da AK Parti olsa verirdim, ama İYİ Parti olduğu için vermem. Diğer il binalarına günde 30-40 kişi gelir ama İYİ Partiye günde 300-500 kişi gelir, huzurumuz kaçar. O nedenle size kiralamam dedi. Hayır yanıtı aldık ama söyledikleri nedeniyle mutlu oldum. Partiye çok büyük teveccüh var. İnsanlar bunu görüyor. İl binamızı en kısa sürede tutacağız” dedi.

MERKEZİ YERDE OLACAK
İl binası için merkezi bir yerde metro ve İZBAN’la ulaşımın kolay olacağı, otoparkı olan bir yer tarifi yapan Ulupınar, “71 yönetici olacak, disiplin kurulu olacak, yedekler de var. Kalabalık bir kadro olacağız. Bu nedenle küçük bir yer istemiyorum. Partiye yakışacak bir il binası arıyorum. Kat sayısı fark etmez. Sığabileceğimiz bir yer olsun” dedi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Esin
 11 Kasım 2017 Cumartesi 19:18
Yolunuz açık olsun .İzmir il merkezinin açılışını sabırsızlıkla bekliyoruz.İnşallah her şey çok daha İYİ olacak.
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir