MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İYİ Partili Çıray'dan çarpıcı 'şehir hastanesi' çıkışı!
Politika
16 Ekim 2022 Pazar 14:57

İYİ Partili Çıray'dan çarpıcı 'şehir hastanesi' çıkışı!

İzmir Valisi Köşger'in ulaşım sorunu için teleferik formülünü dile getirmesinin ardından İYİ Parti Genel Başkan Başdanışma ve İzmir Milletvekili Çıray'dan çarpıcı bir çıkış geldi. Çıray, "İzmir'dekinin yeri o kadar kötü ki, Valimiz iyi niyetle çare arıyor; "Şehir Hastanesi'ne 'teleferik' formülü!" önerdi. Ne yapılsa boş! İYİ Parti olarak kapatılanları açıp, tam teşekküllü az yataklı semt hastaneleri yapacağız" dedi.

GERÇEKİZMİR - Yapımı yılan hikayesine dönen ve 2023 yılında tamamlandırılması beklenen Bayraklı Şehir Hastanesi gündemdeki yerini koruyor. 

İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger'in ulaşım sorunu için teleferik formülünü dile getirmesinin ardından İYİ Parti Genel Başkan Başdanışma ve İzmir Milletvekili Aytun Çıray'dan çarpıcı bir çıkış geldi. 



'YÖNETİLEMEZ' ÇIKIŞI VE SEMT HASTANELERİ VAADİ 
Sosyal medya hesabından açıklama yapan Çıray şu ifadelere yer verdi: "Şehir Hastaneleri ulaşılamaz ve yönetilemez" demiştim. İzmir'dekinin yeri o kadar kötü ki, Valimiz iyi niyetle çare arıyor; "Şehir Hastanesi'ne 'teleferik' formülü!" önerdi. Ne yapılsa boş! İYİ Parti olarak kapatılanları açıp, tam teşekküllü az yataklı semt hastaneleri yapacağız. Bizim iktidarımızda Şehir Hastaneleri kapatılmayacak. Son basamak Eğitim ve Araştırma/Üniversite Hastaneleri olarak değerlendirilecek.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Mustafa berber
 17 Ekim 2022 Pazartesi 15:09
Sayın vekilim çok doğru bir fikir Hasta garantili olmayıp eğitim ve arastir MA hastanesi m?kemmel fikir basarılarinizin devamını dilerim.
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir