MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İYİ Partili Çıray'dan önemli 'kongre' mesajları!
Politika
8 Aralık 2022 Perşembe 22:11

İYİ Partili Çıray'dan önemli 'kongre' mesajları!

İlçe kongrelerini tamamlayan İYİ Parti İzmir Teşkilatı’nda gözler il kongresine çevrildi. İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar’ın milletvekili aday adaylığı kararı alması sonrası il başkanlığına talip olan isimler artarken, Genel Başkan Başdanışmanı ve İzmir Milletvekili Aytun Çıray’dan önemli mesajlar geldi. Çıray, “İlçe kongrelerindeki tavrım devam edecek. Adaylara karşı tarafsız kalacağım. Teşkilat kimi seçerse o isimle birlikte partimizin başarısı için çalışacağım” dedi.

GERÇEKİZMİR - İlçe kongrelerini tamamlayan İYİ Parti İzmir Teşkilatı’nda gözler 22 Ocak’ta gerçekleşecek il kongresine çevrildi.

İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar milletvekili aday adaylığı için il başkanlığına  yeniden talip olmayacağını açıklamıştı.

Delege seçimleri sürerken, İYİ Parti Balçova Belediyesi Meclis Üyesi Öztürk Keskin, Emre Eryıldıran ve il yöneticisi Oğuzhan Yar il başkanlığına talip olduklarını açıklamıştı.

İl Başkan Yardımcısı Şakir Genç’in de ismi adaylık için geçerken, il yönetim kurulu içinden farklı adayların da önümüzdeki günlerde başkanlığa talip olacabileceği iddia ediliyor.

Adaylar teşkilatla temaslarını sürdürürken, süreçte etkin aktörlerin de ne yapacağı, kimi destekleyeceği merak konusu. Genel Başkan Başdanışmanı ve İzmir Milletvekili Aytun Çıray’dan il kongresi süreciyle ilgili önemli mesajlar geldi.

İLÇE KONGRELERİNDE OLDUĞU GİBİ TARAFSIZ KALACAĞIM
Çıray, il kongresi sürecinde ilçe kongrelerinde olduğu gibi tarafsız kalacağını açıkladı.

Çıray Gerçekizmir’e yaptığı açıklamada şunları söyledi: Daha önce 3 isim il başkan adaylığını açıklamıştı. İl başkan yardımcımız Şakir Bey de beni aradı ve aday olacağını söyledi. Başka bir aday daha çıkar mı çıkmaz mı bilmiyorum ancak il başkanlığına talip olan tüm arkadaşlarımızı, medeni cesaretlerinden ve partiye il başkanı olarak katkı koyma isteklerinden ötürü kutluyorum. İlçe kongrelerindeki tavrım devam edecek. Adaylara karşı tarafsız kalacağım. Teşkilat kimi seçerse o isimle birlikte partimizin başarısı için çalışacağım...

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir