MENÜ
İzmir 16°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İYİ Partili Çıray’dan 'Kocaoğlu' mesajı: Devam kararı alsaydı seçilirdi!
Politika
1 Ekim 2018 Pazartesi 16:59

İYİ Partili Çıray’dan 'Kocaoğlu' mesajı: Devam kararı alsaydı seçilirdi!

Kocaoğlu’nun kararı kent ve ülke kamuoyunda ses getirirken, İYİ Parti cephesinden de ilk değerlendirme geldi. Çıray, “15 yıl hizmet etti. Her seçimde İzmirlilerin güvenine mazhar oldu. Devam kararı alsaydı tekrar seçilirdi. Siyasette iyi bir gelenek yaratmak amacı ile doğru zamanda doğru bir karar verdi” dedi.

GERÇEKİZMİR – Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun yaklaşık 14.5 yıldır görev yaptığı koltuğa ‘Aday değilim’ sözleriyle yeniden talip olmayacağını açıklamasının yankıları sürüyor. 

Kocaoğlu’nun kararı kent ve ülke kamuoyunda ses getirirken, İYİ Parti cephesinden de ilk değerlendirme geldi. 

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Aytun Çıray Kocaoğlu’nun kararı için şunları söyledi: Aziz Bey İzmir'e 15 yıl hizmet etti. Her seçimde İzmirlilerin güvenine mazhar oldu. Devam kararı alsaydı tekrar seçilirdi. Siyasette iyi bir gelenek yaratmak amacı ile doğru zamanda doğru bir karar verdi.  Dürüst bir siyasetçi olarak anılacak. Yerine her kim gelirse deneyimlerinden yararlanmalı. Kendisi her zaman sevgi ve saygı görecektir.
 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Demokrat 35
 1 Ekim 2018 Pazartesi 23:53
Başka partinin bir genel başkan yardımcısı bu kadar iddiasız olabilir mi..Aziz bey aday olsaydı kazanırdı diyor yani bizim şansımız yok demek bu..yazık gerçekten
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir