MENÜ
İzmir 14°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İYİ Partili Kırkpınar'dan CHP'li mevkidaşı Yücel'e ziyaret: Ne mesaj verdiler?
Politika
26 Şubat 2020 Çarşamba 13:24

İYİ Partili Kırkpınar'dan CHP'li mevkidaşı Yücel'e ziyaret: Ne mesaj verdiler?

İYİ Parti İl Başkanı Kırkpınar, CHP'li mevkidaşı Yücel’e ikinci kez il başkanı seçilmesi nedeniyle ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu. 

Gizem TABAN/ GERÇEKİZMİR- İYİ Parti İzmir İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İl Başkanı Deniz Yücel’i makamında ziyaret etti.

Kırkpınar, 8 Şubat’ta gerçekleşen CHP İl kongresinde yeniden il başkanı seçilen Yücel’i tebrik etti.

Ziyaretin gündemine ilişkin basın mensuplarına açıklamada bulunan başkanlar ‘birlik beraberlik’ mesajı verdi. Ziyarette Kırkpınar’a  İYİ Partili il yöneticileri de eşlik etti.

Ziyarete ilişkin açıklama yapan Kırkpınar, "8 Şubat’ta gerçekleşen CHP İl Kongresine davetliydim ve Deniz Bey’in davetine icabet edip kongrede bulundum. Ama yoğun programlar nedeniyle, kendisine ziyaretimiz bugün oldu. Millet İttifakı’nın bileşenleri olarak Cumhuriyet Halk Partisi ve İYİ Parti olarak bizi bir araya getirmesinin dışında, ben Deniz Bey’i bir dost olarak bir kardeş olarak sevdim. Sevgimiz ebediyete kadar devam edecek" dedi.

Deniz Yücel ise şunları söyledi: "Sayın başkanımın da ifade ettiği gibi bugünkü ziyaret bir tebrik, bir nezaket ziyaretiydi. Hüsmen Bey 8 Şubat’ta il kongremize katıldı, mutlu olduk. Millet İttifakı’nın paydaşları olarak bu ittifakı çok önemsiyoruz. İYİ Parti’yi çok önemsiyoruz. Bende başkanıma bu ziyaretinden dolayı teşekkür ederim. Sayın Kırkpınar, İYİ Parti İzmir İl Başkanı olmasının dışında da benim çok değer verdiğim ve önemsediğim bir kişi, bir dostumuz."

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir