MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İYİ Partili Nezir'den 'CHP rozetli afiş' açıklaması!
Politika
19 Şubat 2024 Pazartesi 13:00

İYİ Partili Nezir'den 'CHP rozetli afiş' açıklaması!

İYİ Parti'nin Buca Adayı Nezir seçim afişlerinde CHP rozetli fotoğraf kullanılmasıyla gündeme geldi. Nezir çıkan haberlerin ardından konuyla ilgili bir yazılı açıklama yaptı. İYİ Parti'nin Buca Belediye Başkan Adayı açıklamasında sehven yapılan hatanın linç kampanyasına çevrilmeye çalışıldığını ifade ederek tepki gösterdi.

GERÇEKİZMİR - Türkiye 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimler için geri sayıma geçerken, müstakil siyaset kararı alan İYİ Parti de İzmir'de adaylarını açıkladı. 

İYİ Parti'nin dikkat çeken tercihlerinden biri geçen dönem CHP'den aday gösterildikten sonra değiştirilen, bu dönem de başvuru yapmasına rağmen aday gösterilmeyen Suat Nezir'in Buca Belediye Başkan adayı olarak ilan edilmesi oldu. 

Flaş transferin ardından saha çalışmalarına başlayan İYİ Parti Buca Belediye Başkan Adayı Suat Nezir bu kez seçim afişleriyle gündeme geldi. Afişlerde kullanılan fotoğraflarda Nezir'in yakasında CHP rozeti bulunması dikkat çekti. 

Nezir çıkan haberlerin ardından konuyla ilgili bir yazılı açıklama yaptı. İYİ Parti'nin Buca Belediye Başkan Adayı açıklamasında sehven yapılan hatanın linç kampanyasına çevrilmeye çalışıldığını ifade ederek tepki gösterirken, "Kötü niyetli, partimin ve şahsımın hem Bucamız hem ülkemiz nezdinde gözle görülen yükselişinin önünü kesmeye yönelik bir çabadan ibaret" mesajını verdi. 

İŞTE O AÇIKLAMA: 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir