MENÜ
İzmir 23°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İYİ Partili Özlale'den İzmir'de gençlerle park buluşması
Politika
29 Nisan 2023 Cumartesi 16:00

İYİ Partili Özlale'den İzmir'de gençlerle park buluşması

İzmirli gençler İYİ Parti İzmir 1. Bölge Milletvekili Adayı Prof. Dr. Ümit Özlale ile Konak’ta buluştu. Özlale’nin “Sandalyenizi kapın gelin, çaylar benden!” çağrısına büyük ilgi gösteren gençler, dün akşam Karantina Parkı’na gelerek Özlale ile sohbet etti. Gitar dinletisinin de olduğu buluşmaya İYİ Parti İzmir Milletvekili Adayları Müsavat Dervişoğlu, Yiğit Karakış, Aybars Aksoy, Kaan Altındağ ve İYİ Parti İl Başkanı Sinan Bezircilioğlu da katıldı. Buluşmada Özlale’nin doğum günü de kutlandı.

İYİ Parti İzmir 1. Bölge Milletvekili Adayı Prof. Dr. Ümit Özlale, dün akşam İzmirli gençlerle buluştu. “Sandalyenizi kapın gelin, çaylar benden!” diyerek gençleri Konak Karantina Parkı’na davet eden Özlale’nin çağrısına büyük ilgi gösterildi. Gençlerin yanı sıra buluşmaya pek çok İzmirli de katıldı. Soğuk havaya rağmen uzun saatler süren buluşmada İzmirli gençler Özlale’ye hem sorularını sordu, hem de çeşitli ikramlar ve gitar dinletisi eşliğinde keyifli vakit geçirdi.

İYİ Partili pek çok milletvekili adayı da gençlik buluşmasındaydı

Gençlik buluşmasına İYİ Parti’nin diğer İzmir vekil adayları da katıldı. İYİ Parti Grup Başkanvekili Müsavat Dervişoğlu, Yiğit Karakış, Aybars Aksoy ve Kaan Altındağ’ın katılım gösterdiği buluşmada, İYİ Parti İl Başkanı Sinan Bezircilioğlu da bulundu.

Buluşmada Prof. Dr. Ümit Özlale’nin doğum günü kutlandı

Karantina Parkı’ndaki gençlik buluşmasında Özlale’nin doğum günü de kutlandı. Gençler ve İYİ Partili vekiller Özlale’ye pastalarla sürpriz yaptı. Yeni yaşına gençlerle ve dostlarıyla giren Özlale’nin mutluluğu gözlerinden okundu.

Gençler ikramlar ve gitar dinletisi eşliğinde uzun saatler sohbet etti

Dün 18.30’da başlayan gençlik buluşması soğuyan havaya rağmen uzun saatler devam etti. Gençler Ümit Özlale’ye ekonomi, eğitim ve gelecekleriyle ilgili sorular sordu. İYİ Parti’nin çözüm önerilerini gençlere ayrıntılarıyla anlatan Özlale, gençlerle tek tek sohbet etmeyi de ihmal etmedi. Gençler gitar dinletisi ve çeşitli ikramlar eşliğinde saatlerce hem sohbet etti hem eğlendi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir