MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZBAN kullanacakların dikkatine: Hafta sonu o saatlerde tek hat işletme!
Güncel
3 Kasım 2023 Cuma 18:53

İZBAN kullanacakların dikkatine: Hafta sonu o saatlerde tek hat işletme!

İzmir’de şehir içi toplu taşıma yükünü çeken banliyö treni İZBAN’dan yapılan açıklamada 4 Kasım Cumartesi ve 5 Kasım Pazar günleri 09.30-17.00 saatleri arasında yapılacak çalışma ile Alsancak- Halkapınar istasyonlarında zaman zaman tek hat işletmeye geçileceği duyuruldu.

GERÇEKİZMİR - İzmir’de Büyükşehir Belediyesi ve Türkiye Cumhuriyet Devlet Demiryolları(TCDD) ortaklığı ile işletilen İzmir Banliyö Sistemi’nin(İZBAN) resmi sosyal medya hesabından yapılan açıklamaya göre 4 Kasım Cumartesi ve 5 Kasım Pazar günleri saat 09:30 ile 17:00 saatleri arasında yolculuk konforunu artırmak için Alsancak-Halkapınar istasyonları arasında ray bakım çalışmaları yapılacak. Bu nedenle söz konusu bölgede zaman zaman tek hat işletmeye geçilecek.

İZBAN’dan yapılan açıklama şöyle: Yolculuk konforunu artırmak için Alsancak- Halkapınar istasyonları arasında ray bakım çalışmaları yapılacak. 4 Kasım Cumartesi ve 5 Kasım Pazar günleri 09.30-17.00 saatleri arasında, söz konusu bölgede zaman zaman tek hat işletmeye geçilecek. Yolcularımızın bilgisine sunarız.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir