MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZDEDA Bartın'da acıya ortak olacak!
Güncel
20 Ekim 2022 Perşembe 17:25

İZDEDA Bartın'da acıya ortak olacak!

İzmir’de 30 Ekim 2020’de yaşanan depremin ardından kurulan İZDEDA geçtiğimiz günlerde maden faciası yaşayan Bartın’ın Amasra ilçesine gidecek. Ziyarette faciada hayatını kaybedenlerin aileleri ve yaralılar ile görüşülerek moral buluşmaları gerçekleştirilecek.

Efe Can TAN/GERÇEKİZMİR - Türkiye Bartın’ın Amasra ilçesinde 41 madencinin hayatını kaybettiği maden faciasının yasını tutmaya devam ederken İzmir’de 30 Ekim 2020’de yaşanan depremin ardından kurulan İzmir Depremzedeleri Dayanışma Derneği(İZDEDA) maden faciasında hayatını kaybedenlerin aileleri, faciada yaralananlar, Bartın Valisi, belediye başkanları ve siyasi parti temsilcileri ile faciadan etkilenenleri ziyaret etmek için Bartın’a gidiyor.

İZDEDA’yı temsilen 4 kişilik heyetle gerçekleşecek ve üç gün sürmesi beklenen ziyaretle İZDEDA heyeti maden faciasından etkilenenleri ziyaret ederek destek mesajları verecek ve acıları paylaşacak. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Güldogdu Sayar Akgün
 20 Ekim 2022 Perşembe 18:55
Izdeda derneğinin bir üyesi olarak bu dayanışma acıları paylaşma yolculuğunu taktirde karşılıyorum.Degerli Başkanımız Haydar Özkan ve heyetini saygıyla selamlıyorum .kalbimiz mağduriyet ve acı içinde olan madenciler ve aileleriyle birlikte.
 Sıdıka Sert
 20 Ekim 2022 Perşembe 18:02
Izdeda ailesi olarak acı yaşamış her mağdurun yanında olmaya devam ediyoruz Allah bir daha yaşatmasın böyle büyük acılar
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir