MENÜ
İzmir 13°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZFAŞ duyurdu: Nisan sonuna kadar tüm fuarlar iptal edildi!
Güncel
19 Mart 2020 Perşembe 12:49

İZFAŞ duyurdu: Nisan sonuna kadar tüm fuarlar iptal edildi!

Corona virüsü vakasının Türkiye’de görülmesinin ardından erteleme haberleri bir bir geliyor. İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin fuarcılık şirketi İZFAŞ 'tan yapılan açıklamaya göre Nisan ayının sonuna kadar tüm fuar organizasyonları iptal edildi.

Corona virüsü vakasının Türkiye’de görülmesinin ardından erteleme haberleri bir bir geliyor.

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin fuarcılık şirketi İZFAŞ 'tan yapılan açıklamaya göre Nisan ayının sonuna kadar tüm fuar organizasyonları iptal edildi.

İZFAŞ'tan yapılan açıklama şöyle;

T.C. Ticaret Bakanlığı’nın 11.03.2020 tarihinde yaptığı kamuoyu açıklaması gereğince, 16 Mart 2020 tarihinden Nisan ayı sonuna kadar olan tüm fuarlar ertelenmiş olup; bu husus (Koronavirüs – Covid-19) “Mücbir Sebep” kapsamına alınmıştır.

Bu açıklama uyarınca; İZFAŞ tarafından düzenlenecek olan   1-4 Nisan tarihindeki Marble İzmir – 26. Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı, 15-18 Nisan tarihindeki 10. Olivtech – Zeytin, Zeytinyağı, Süt Ürünleri, Şarap ve Teknolojileri Fuarı ile 11. Ekoloji İzmir Fuarı ileri bir tarihe ertelenmiştir.

Fuarlarımızın yeni tarihleri; T.C. Sağlık Bakanlığı, T.C. Ticaret Bakanlığı ve ilgili sektörlerimiz ile istişare edilerek İZFAŞ tarafından belirlenecektir.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir