MENÜ
İzmir 11°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZSU çalışanlarından dönüşümlü çalışma talebi
Yerel Yönetimler
28 Eylül 2020 Pazartesi 15:19

İZSU çalışanlarından dönüşümlü çalışma talebi

İZSU çalışanları, dönüşümlü çalışma talebiyle Karşıyaka, Konak, Balçova, Karabağlar, Bornova, Yenişehir, Bergama, Aliağa ve Menemen’de eylem yaptı.

İZSU emekçileri, dönüşümlü çalışmanın hayata geçmesi talebiyle Karşıyaka, Konak, Balçova, Karabağlar, Bornova, Yenişehir, Bergama, Aliağa ve Menemen’de şube binaları önünde eylem yaptı. Tüm Bel Sen İzmir 1 No’lu ve Genel-İş İzmir şubelerine üye İZSU çalışanları, hazırladıkları basın metninde yakın zamanda Cumhurbaşkanlığı kararı ile yayımlanan kamu kurumlarında dönüşümlü uzaktan çalışma yapılmasına yönelik genelgenin çalıştıkları kurumda yapılan bütün görüşmelere rağmen uygulanmadığını belirtti.

SAĞLIKLI ORTAMDA ÇALIŞMAK İSTİYORUZ
Her gün yüzlerce kişiyle temas halinde çalıştıkları ifade eden çalışanlar, “İZSU emekçileri olarak çalışmak, hizmet üretmek istiyoruz ama bunu yaparken hem bizim hem de vatandaşın sağlığını koruyacak önlemlerin tam alındığı bir çalışma ortamın da yapmak istiyoruz. Bir arkadaşımız da virüs çıkması durumunda bütün şubenin 14 gün boyunca karantinaya alınacağını unutmadan, çalışan arkadaşlarımızın güvenliğinin esas alınmasını istiyoruz” dedi.
 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir