MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZSU üst yönetimine önemli transfer!
Yerel Yönetimler
25 Haziran 2019 Salı 13:01

İZSU üst yönetimine önemli transfer!

Büyükşehir Belediyesi’nde revizyon sürerken İZSU Genel Müdürlüğü cephesinde önemli bir gelişme yaşandı. Geride kalan hafta ‘dümene’ Canbek’in geçtiği kurumda Karşıyaka Belediye Başkan Yardımcısı Köseoğlu genel müdür yardımcılığına getirildi.Öte yandan İnşaat Mühendisleri Odası İzmir Şube Başkanı Gürkan Erdoğan’ın önümüzdeki günlerde İZSU’da daire başkanı olarak görev alacağı öğrenildi.

GERÇEKİZMİR – Büyükşehir Belediyesi’nde Tunç Soyer başkanlığındaki yeni dönemde bürokratik revizyon sürüyor. 

Geride kalan hafta kurumun amiral şirket ve birimlerine yapılan atamaların ardından bu kez İZSU Genel Müdürlüğü’nde önemli görevlendirmeler gerçekleşti. 

İZSU’da Figen Selvitopu’nun yerine dümene daha önce ESHOT Genel Müdürlüğü görevini yürüten Raif Canbek’in geçmesinin ardından üst yönetime önemli bir transfer yapıldı.

İZSU’da Hüseyin Mutlu Akpınar döneminde Mersin Büyükşehir Belediyesi’nden transfer edilerek Karşıyaka Belediye Başkan Yardımcılığı görevine getirilen ve Cemil Tugay’ın Karşıyaka Belediye Başkanı olmasının ardından da bu görevine devam eden Ali Hıdır Köseoğlu genel müdür yardımcılığına atandı. 

Karşıyaka belediyesindeki görevinden ayrılan Köseoğlu’nun yakın zamanda emekli olacağı bilinen Canbek’in ardından genel müdürlük koltuğuna oturması bekleniyor. 

Öte yandan İnşaat Mühendisleri Odası İzmir Şube Başkanı Gürkan Erdoğan’ın önümüzdeki günlerde İZSU’da daire başkanı olarak görev alacağı öğrenildi.

İZSU Genel Müdürü Canbek’in diğer yönetim kademeleri için kurum içinden görevlendirme yapacağı öğrenildi. 

Canbek, geçtiğimiz günlerde Genel Müdür Yardımcıları Suzan Gök, Tülay Yılmaz,Serpil Baran ile yolları ayırmıştı. İçme Suyu ve Kanalizasyon Daire Başkanı Filiz Yıldız ile Kanalizasyon Daire Başkanı Onur Demirci genel müdür yardımcısı olmuştu. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir