MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İki İzmir vekilinden kavga iddialarına foto-yanıt: ''Düşman çatlattık''
Politika
8 Mart 2022 Salı 16:18

İki İzmir vekilinden kavga iddialarına foto-yanıt: ''Düşman çatlattık''

6'lı mutabakat toplantısının ardından CHP İzmir Milletvekili Özkan ile İYİ Parti İzmir Milletvekili Dervişoğlu'nun kavga ettikleri iddia edilirken, ikili bu iddialara birbirlerine sarıldıkları fotoğrafla yanıt verdi. CHP'li Özkan fotoğrafı, "Düşman çatlattık. Dostlara selam olsun. Bu arada saçlar beyazlamış, ne gam. İnancımız taptaze..." mesajıyla paylaştı.

GERÇEKİZMİR - 6 muhalefet partisinin liderleri 28 Şubat Pazartesi günü Bilkent Otel'de yapılan toplantıda siyaset tarihine geçecek bir hamle yaptı.

CHP, İYİ Parti, Saadet Partisi, Demokrat Parti, DEVA ve Gelecek Partisi genel başkanları 42 sayfalık Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem metnine imza attı.

?Tarihi toplantı gerginlik iddialarıyla da gündeme geldi. Toplantının ardından bazı basın organlarında protokol krizleri yaşandığı ileri sürülürken, CHP Genel Başkan Başdanışmanı ve İzmir Milletvekili Tuncay Özkan ile İYİ Parti Grup Başkanvekili ve İzmir Milletvekili Müsavat Dervişoğlu arasında kavga yaşandığı iddia edildi. 

"DÜŞMAN ÇATLATTIK" 
TBMM'deki oturumda bir araya gelen ikili bu iddialara CHP'li Özkan'ın paylaştığı fotoğrafla yanıt verdi. İki ismin gülerek birbirlerine sarıldıkları fotoğrafı paylaşan Özkan mesajında, "Düşman çatlattık. Dostlara selam olsun. Bu arada saçlar beyazlamış, ne gam. İnancımız taptaze..." ifadelerine yanıt verdi. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir