MENÜ
İzmir 16°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İki büyük usta İzmir'de şarkılarla anıldı
Kültür-Sanat
5 Haziran 2026 Cuma 10:03

İki büyük usta İzmir'de şarkılarla anıldı

İzmir Büyükşehir Belediyesi Metropol Orkestrası, Türk müziğinin unutulmaz isimleri Edip Akbayram ve Volkan Konak’ı vefatlarının birinci yılında özel bir konserle andı. Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu’nda düzenlenen gecede sanatçıların sevilen eserleri binlerce kişinin eşliğinde seslendirildi.

Geçtiğimiz yıl mart ayında yaşamını yitiren Edip Akbayram ve Volkan Konak, İzmir Büyükşehir Belediyesi Metropol Orkestrası tarafından düzenlenen “Edip Akbayram & Volkan Konak Anma Konseri” ile Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu’nda anıldı. Şef Şenol Şentürk yönetimindeki ücretsiz konserde solistler Çağrı Ergin, Hasan Karar, Hüseyin Tolu, Merve Mete ve Su Tamay sahne aldı.

Konserde, iki usta sanatçının hafızalara kazınan eserleri seslendirildi. Edip Akbayram’ın “Aldırma Gönül”, “Hasretinle Yandı Gönlüm” ve “Güzel Günler Göreceğiz”; Volkan Konak’ın ise “Dido”, “Mimoza Çiçeğim” ve “Efulim” adlı eserleri dinleyicilere duygu dolu anlar yaşattı. Sanatseverlerin şarkılara hep bir ağızdan eşlik ettiği konser, uzun süre ayakta alkışlandı.

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2026 Gerçek İzmir