MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İkinci Kılıçdaroğlu zirvesi: Başkanlar masasında neler konuşuldu?
Yerel Yönetimler
9 Şubat 2022 Çarşamba 10:59

İkinci Kılıçdaroğlu zirvesi: Başkanlar masasında neler konuşuldu?

Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, CHP İl Başkanı Deniz Yücel’in de katıldığı toplantıda ilçe başkanlarının ardından bu kez ilçe belediye başkanlarıyla bir araya geldi. Toplantıda gündem yine CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun katılımıyla gerçekleşek ve İzmir tarihinin en büyük yatırımı olan Buca Metrosu’nun 14 Şubat Pazartesi günü yapılacak temel atma töreni oldu.  

GERÇEKİZMİR - İzmir’de Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) cephesinde koordinasyon zirveleri tam gaz devam ediyor. 

Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, CHP İl Başkanı Deniz Yücel’in de katıldığı toplantıda ilçe başkanlarının ardından bu kez ilçe belediye başkanlarıyla bir araya geldi. 

İzmir Marina’daki Nefes Restoran’da gerçekleşen toplantıda gündem yine Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılımıyla gerçekleşek ve İzmir tarihinin en büyük yatırımı olan Buca Metrosu’nun 14 Şubat Pazartesi günü yapılacak temel atma töreni oldu.  

Başkan Soyer toplantıda töreninin İzmir için tarihi bir gün olacağını söylerken, ilçe belediye başkanlarına, “Binlerce İzmirli'nin bu törene katılmasını istiyoruz. Genel Başkanımızın katılıyor olması çok önemli... İzmir'in bu projeye sahip çıktığını gösterelim. Birlik ve beraberlik mesajı verelim” dediği ve ilçe belediye başkanlarının sendika ve STK temsilcileriyle de temas kurarak alanda coşkulu bir kalabalık olması için var güçleriyle çalışmalarını istediği bildirildi. 

CHP İl Başkanı Yücel’in ise dünkü zirvede kurulan hazılık komitesi hakkında bilgilendirmede bulunarak örgütlü planlama vurgusu yaptığı öğrenildi. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir