MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İl Başkanı Oğuz açıkladı: Memleket Partisi'nden 'Büyükşehir' kararı!
Politika
26 Ocak 2024 Cuma 14:10

İl Başkanı Oğuz açıkladı: Memleket Partisi'nden 'Büyükşehir' kararı!

Memleket Partisi İzmir İl Başkanı Cüneyt Oğuz İzmir Büyükşehir adayının kim olacağı ile ilgili istişarelerinin sürdüğünü ve önümüzdeki günlerde adaylarını açıklayacaklarını duyurdu.

Efe Can TAN/GERÇEKİZMİR - 31 Mart’ta gerçekleştirilecek yerel seçimlere geri sayım sürerken siyaset gündemi adaylık ve iş birliklerine kilitlenmiş durumda...

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce’nin Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Lideri Özgür Özel ile gerçekleştirdiği görüşmelerin ardından yaptığı açıklama ile iş birliğine kapıyı kapatması ve Tire ve Bayındır adaylarını açıklamasının ardından gözler Büyükşehir’e çevrildi.

Daha önce "İzmir çantada keklik değil" mesajı veren İnce’nin İzmir kararı merakla beklenirken partinin İzmir İl Başkanı Cüneyt Oğuz kentte Büyükşehir Belediye Başkanlığı için aday çıkaracaklarını açıkladı.

BÜYÜKŞEHİR’DE ADAY ÇIKARACAĞIZ!
Oğuz konuya ilişkin Gerçekİzmir’e yaptığı açıklamada, ‘’Önümüzdeki hafta ilçelerdeki adaylarımızı açıklamaya devam edeceğiz. Sonunda Büyükşehir’de de uygun bir arkadaşımızın ataması olacak. Memleket Partisi İzmir’de Büyükşehir adayı çıkaracak. İsimler konusunda açıklamaya yapamayız ama görüşme yaptığımız arkadaşlarımız var Büyükşehir için. İlçeler için açıklamalara devam edeceğiz. 30 ilçenin 30’unda da aday çıkaracağımız açısından bir şey söyleyemem ama 15 ilçede aday çıkarmayı hedefliyoruz. Aday çıkmayan ilçelerle ilgili bir tasarrufumuz yok henüz’’ dedi. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir