MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İl Sekreteri delege seçilemedi, seçim iptal mi olacak?
Politika
6 Temmuz 2023 Perşembe 11:50

İl Sekreteri delege seçilemedi, seçim iptal mi olacak?

Güzelbahçe Yelki Mahallesi'nde mavi listenin 60'a 52'lik sonuçla beyaz listeyi geride bıraktığı seçim sonunda İl Sekreteri Ünsal delege seçilemedi. 'Beyaz cephe'den mavi listeden seçilen bir delegenin seçimde sandık görevlisi olarak çalıştığını dayanak gösteren iptal talebi geldi. Son kararı İl Başkanlığı verecek.

GERÇEKİZMİR - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir Örgütü’nde hafta başında start alan delege seçimleri tam gaz devam ederken, bir dikkat çeken sonuç da Güzelbahçe’de yaşandı. 

Güzelbahçe Yelki Mahallesi’ndeki seçimi İlçe Başkanı Çağlayan Bilgen’in desteklediği beyaz liste rakibi mavi listeye karşı 60’a 52’lik sonuçla kaybetti. 

Bu sonuçla beyaz listede yer alan İl Sekreteri Özlem Ünsal ve CHP’nin TBMM Başkanvekili Gülizar Karaca’nın oğlu Ozan Karaca delege seçilemedi. 

Seçim sonunda ‘beyaz’ cepheden itiraz geldi. Beyaz liste cephesi mavi listeden delege seçilen bir partilinin aynı zamanda seçimde sandık görevlisi olarak çalıştığını dayanak göstererek iptal talebinde bulundu. 

CHP Güzelbahçe İlçe Başkanlığı’nın itirazı kabul ederek dosyayı İl Başkanlığı’na göndermesi bekleniyor. 

İl Başkanlığı iptal kararı almazsa, yönetim atamayla göreve geldiği için doğal delege olamayan İl Sekreteri Özlem Ünsal, ilçe kongresinde oy kullanamayacak. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir