MENÜ
İzmir 11°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İl başkanlığını bıraktı, 3 ilin koordinatörlüğüne atandı!
Politika
30 Eylül 2020 Çarşamba 12:58

İl başkanlığını bıraktı, 3 ilin koordinatörlüğüne atandı!

İzmir’in Kurucu İl Başkanı Cem Kavur, görevinden ayrılması sonrasında Genel Başkan Ahmet Davutoğlu tarafından 3 ilin koordinatörü olarak atandı. Kavur, “Hem sağlık sorunları hem de iş yoğunluğu nedeniyle görevimi bırakmıştım. Başbakanımızdan izin almıştık. ‘Tamam biraz izin yap sonra genel merkeze geleceksin’ demişti. Süreç böyle gerçekleşti” dedi. Kavur ayrıca İzmir İl kongresinin 15 Ekim tarihine kadar yapılacağını da söyledi.

Mehmet İŞLER /GERÇEKİZMİR - Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu önderliğinde kurularak siyaset sahnesine çıkan Gelecek Partisi’nde İzmir özelinde önemli gelişmeler yaşanıyor. Bir yandan bazı ilçe başkanları istifalarını verirken genel merkez, sağlık sorunları ve iş yoğunluğu nedeniyle geride kalan süreçte görevinden ayrılan kurucu İl Başkanı Cem Kavur için karar aldı.

Genel Başkan Ahmet Davutoğlu’nun talimatıyla Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Mustafa Nedim Yamalı imzasıyla verilen yetki belgesiyle İzmir İl eski Başkanı Kavur Niğde, Nevşehir ve Aksaray illerinden sorumlu koordinatör olarak atandı.

GENEL BAŞKAN, ‘BİRAZ DİNLEN GENEL MERKEZE GELECEKSİN’ DEMİŞTİ
Açıklamalarda bulunan Kavur, “Hem sağlık sorunları hem de iş yoğunluğu nedeniyle görevimi bırakmıştım. Başbakanımızdan izin almıştık. ‘Tamam biraz izin yap sonra genel merkeze geleceksin’ demişti. Süreç böyle gerçekleşti. Şimdi daha iyiyiz. Çalışmayı çok seviyoruz. Pazartesi gününden itibaren illerimizi ziyarete başlayacağız. Oradaki il başkanlarımız güzel çalışıyor. 1 ay sonra büyük kurultayımız var. İzmir’de de kongremiz olacak. 15 Ekim’e kadar kongreyi yetiştireceğiz. Ben de yeni süreçte daha aktif olacağım. Sağlığımıza dikkat edeceğiz” dedi.

DAVUTOĞLU’NUN İZMİR’DE PROGRAMI OLACAK MI?
“Genel Başkan Davutoğlu’nun İzmir’de programı olacak mı?” sorusunu yanıtlayan Kavur, “Bunu benim söylemem doğru olmaz. Ama genel başkanımız benim olduğum süreçte de, şu anki il başkanımız sürecinde de İzmir’e çok ayrı bir önem veriyor. 1 tane değil bana göre 1-2 tane programı olacak ama pandemiden dolayı çekiniyorlar. Kalabalık olacak, insanlara zarar vereceğiz diye çekiniyoruz. Şu pandemi süreci bitince genel başkanımız İzmir’de uzun 1-2 program yapacak bana göre” ifadelerini kullandı.

İzmir’de Kavur sonrasındaki dönemde göreve Mustafa Serhat Şener getirilmişti.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir