MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İl yönetiminden imza desteği alan Kaya, Soyer'le görüştü
Politika
27 Aralık 2022 Salı 21:17

İl yönetiminden imza desteği alan Kaya, Soyer'le görüştü

CHP İzmir'de il yönetimi içinde başkanlık için imza desteği alan Çağdaş Kaya, imzaları Ankara'ya götürmeden önce İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'le görüştü. Kaya, sosyal medya hesabından görüşmeyle ilgili fotoğraf ve mesaj yayınladı.

GERÇEKİZMİR - Cumhuriyet Halk Partisi’nde (CHP) genel merkezin aday adayı olmak isteyen il ve ilçe yöneticileri için belirlediği son istifa süresi geride kalırken, İzmir’de İl Başkanı Deniz Yücel istifa etmişti.

CHP İzmir’de 1 numaralı gündem yeni il başkanının kim olacağı. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in Ankara mesaisi sonrası kulislere Büyükşehir Meclisi CHP Grup Başkanvekili Murat Aydın ile S.S. İş İnsanları Örnekköy Yapı Kooperatifi Başkanı Şenol Aslanoğlu isimleri düşmüştü.

CHP İzmir İl Yönetimi de içeriden başkan seçilmesi için çalışmaları sürdürürken, flaş bir gelişme yaşandı. 20 civarında yöneticinin başkanlık için imza desteğini alan Çağdaş Kaya kendisi için toplanan imzaları Ankara’ya götürmeden önce Soyer’le görüştü.

Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi’nde gerçekleşen görüşmeden bir fotoğraf karesini sosyal medya hesabından paylaşan Kaya, şu ifadeleri kullandı;

“Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Tunç Soyer’i makamında ziyaret ettik.

Seçim sürecini değerlendirdiğimiz ve fikir alışverişinde bulunduğumuz Büyükşehir Belediye Başkanımıza nezaketinden dolayı teşekkür ederiz.

İşimiz çok, yolumuz uzun. Umudu örgütlemeye devam”

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir