MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İlçeleri turladı... Delegeye SMS attı... Ofis tuttu... Aday mı?
Politika
23 Aralık 2017 Cumartesi 10:03

İlçeleri turladı... Delegeye SMS attı... Ofis tuttu... Aday mı?

CHP İzmir’de il kongresi için ilçe başkanları ve Genel Sekreter Sındır’ın ‘adaylar net şekilde ortaya çıksın’ mesajı sonrası İl Başkanı Güven adaylığa yeşil ışık yakarken, gözler süreçte alanda aktif adaylık çalışması yapan İnanç’a çevrildi.

GERÇEKİZMİR - CHP İzmir’de gündem 7 Ocak'taki il kongresi... Özgütte 'uzlaşı' mesaisi sürüyor.

İlçe başkanlarının ve Genel Sekreter Kamil Okyay Sındır’ın ‘adaylar net şekilde ortaya çıksın’ çağrısı sonrası  gözler adaylara çevrildi. Mevcut başkan Asuman Ali Güven, "Adaylık düşünüyorum" diyerek yola çıktı. 

Önce 30 ilçeyi tura çıkan ve ilçe başkanlarıyla bir araya gelen, ardından izlenimlerini rapor haline getirerek CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na götüren CHP İzmir İl Eski Başkan Yardımcısı Altan İnanç, ilçe kongrelerini yerinde takip etmiş, seçilen başkan, yönetim ve delegasyona da ‘hayırlısı olsun’ mesajı atmıştı.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’na yakınlığıyla bilinen İnanç’ın son olarak süreçteki çalışmalar için ofis tutması, deneyimli ismin il başkanlığı için isteğini açıkça ortaya koymuştu.

İlçe başkanlarının ve Genel Sekreter Kamil Okyay Sındır’ın adaylara 'ortaya çıkın' çağrısı sonrası gözler İnanç’a çevrildi.

ÖRGÜTÜN KARARINI ALMAYA ÇALIŞIYORUM

Gerçekizmir’e konuşan İnanç, “Başta bir takvim belirlemiştim. Bu doğrultuda çalışıyorum. Süreç boyunca hep göz önündeydik. Çalıştık hala çalışıyoruz. Daha bir çok toplantılar olacak. Delegelerimizin kararlarını görüşlerini biriktiriyoruz. Örgüt ne düşünüyor. Bu önemli. Hep örgüte gittim. İlçe başkanlarına gittim. Delegelerle mesaideyim. Resmileşmiş bir şey yok. Süreç kısaldı. Örgütte usül bilen biriyim. 4,5 yıl örgütte görev aldım. Geçmişi de var. Örgütün kararını almaya çalışıyorum. Teveccühü ölçüyorum. Aday olup olmayacağımızı resmileştirecek zaman var diye düşünüyorum” dedi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 cengiz cansız
 23 Aralık 2017 Cumartesi 10:51
tebrik ederim altan inanç işte olması gereken bu icazet birilerinden değil delegeden alınır.
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir