MENÜ
İzmir 13°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İlkses'te 13. yaş ve dijital platform gururu
Güncel
15 Ağustos 2022 Pazartesi 15:42

İlkses'te 13. yaş ve dijital platform gururu

13 yılık yazılı basın tecrübesine dijital basını da ekleyen İlkses Gazetesi, kuruluş yıldönümünü ve yeni dijital platformun açılışını bir arada kutladı

“Halkın Doğru Habercisi” mottosuyla 2010 yılında yayın hayatına başlayan ve Türkiye gündemine tarafsız yayıncılık ilkesiyle soluk aldıran İlkses Gazetesi 13 yaşında.

13 yılık yazılı basın tecrübesine dijital basını da ekleyen İlkses Gazetesi, kuruluş yıldönümünü ve yeni dijital platformun açılışını bir arada kutladı. Konak’ta bulunan gazete binasında düzenlenen davete; İlkses Gazetesi İmtiyaz Sahibi Halil Arslan ile Yönetim Kurulu Üyesi Adem Arslan, CHP İzmir Milletvekilleri Atila Sertel, Kani Beko ile Tacettin Bayır, Basın İlan Kurumu (BİK) İzmir Şube Müdürü Mehmet Feramuz Ayan ile Şube Müdür Yardımcısı Ömer Serdar Çimen, İzmir Gazeteciler Cemiyeti (İGC) Başkanı Dilek Gappi ve Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti İzmir İl Başkan Yardımcısı Dilaver Kişili, Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Dilek Takımcı, Tarihçi Yazar Prof. Dr. Mehmet Çelik, Saadet Partisi İzmir İl Başkanı Mustafa Erduran, İzmir Mardinliler Vakfı Başkanı Rasim Kahraman, AK Parti Konak İlçe Başkanı Sait Başdaş, İzmir Ekonomi Muhabirleri Derneği Genel Sekreteri Kadir Kemaloğlu, Büro Memur-Sen İzmir Şube Başkanı Mucip Uludağ, Ege Bölgesi Sanayi Odası (EBSO) Protokol Müdürü Şeyhmus Alptekin, Konak Belediyesi Basın Müşaviri Erdinç Türkileri, İzmir Büyükşehir Belediyesi Basın Birimi Sorumlusu İlyas Özgüven, Anadolu Ajansı İzmir Bölge Müdürü Ahmet Caner Baysal ve medya kuruluşu temsilcileri de katılarak İlkses ailesinin çifte mutluluğuna ortak oldu.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir