MENÜ
İzmir 21°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İmamoğlu’na ‘Koca’ destek: İstanbul’da sahaya iniyor
Politika
28 Mayıs 2019 Salı 09:26

İmamoğlu’na ‘Koca’ destek: İstanbul’da sahaya iniyor

İzmir Büyükşehir Belediyesi Eski Başkanı Kocaoğlu 23 Haziran’da yapılacak seçim öncesi CHP’nin Adayı İmamoğlu’na destek için İstanbul çıkarması yaptı.

GERÇEKİZMİR – Yüksek Seçim Kurulu’nun (YSK) İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimi için yenileme kararı almasının ardından sandık için belirlenen 23 Haziran tarihi öncesi heyecan artıyor. 

Cumhuriyet Halk Partisi’nde (CHP) Cumhur İttifakı’nın Adayı Binali Yıldırım ile bir sıkı yarışa daha girecek İstanbul Adayı Ekrem İmamoğlu’na süreçte İzmir’den bir önemli destek daha geldi. 

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı koltuğunda 15 yıl oturarak rekor kırdıktan sonra bayrağı Tunç Soyer’e teslim eden Aziz Kocaoğlu da İmamoğlu için İstanbul’da sahaya iniyor. 

Kocaoğlu bugün yaklaşık 3-4 gün sürecek saha çalışması yapmak için İstanbul’a gitti. Kocaoğlu’nun İstanbul mesaisinde ağırlıklı olarak hemşeri dernekleri ve sivil toplum kuruluşlarıyla çalışma yapacağı öğrenildi. Programını memleketi Tokat/Erbaalıların iftar buluşmasıyla açacak Kocaoğlu’nun İstanbul’da İmamoğlu ve partinin seçim kampanyasını yürüten komisyon üyeleriyle de bir araya gelmesi bekleniyor. 

Kocaoğlu İmamoğlu’nun rakibi Yıldırım ile 2014 yerel seçimlerinde İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı için yarışmış ve yüzde 49’luk oy oranıyla zafere uzanmıştı. 
 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 meeee
 29 Mayıs 2019 Çarşamba 04:01
valla baydı artık.. bu adam zarar veriyor farkında değil.. siyaset ne kadar iğrenç bir kurum
 Fidem
 28 Mayıs 2019 Salı 09:41
Yeter artık kenara çekil ve torunlarına zaman ayır.
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir