MENÜ
İzmir 11°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İmamoğlu'na bir soruşturma daha!
Güncel
13 Mayıs 2025 Salı 20:40

İmamoğlu'na bir soruşturma daha!

Ekrem İmamoğlu'na, savcılara yönelik sözleri nedeniyle "kamu görevlisine görevinden dolayı hakaret" suçuyla bir soruşturma daha açıldı. İmamoğlu yarın saat 13.00’te Silivri Cezaevi’nden SEGBİS ile hakkındaki yeni suçlamalara karşı ifade verecek.

Tutuklu bulunan İBB Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi'nin cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu'na, savcılara yönelik sözleri nedeniyle "kamu görevlisine görevinden dolayı hakaret" suçuyla bir soruşturma daha açıldı.

İmamoğlu'na terör dosyasındaki ifadesi dolayısıyla kamu görevlisine görevinden dolayı hakaret suçlaması yöneltiliyor.

YARIN İFADE VERECEK
İmamoğlu yarın saat 13.00’te Silivri Cezaevi’nden SEGBİS ile hakkındaki yeni suçlamalara karşı ifade verecek. 

İmamoğlu 23 Mart’taki ifadesinde “Tam bir kumpas ve pusu düzenini kuran 2 savcının suç isnatını görmekteyim. Hepsi benim için çöp niteliğindedir.” demişti. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2025 Gerçek İzmir