MENÜ
İzmir
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İmamoğlu'nun eşi ve oğlundan tepki!
Politika
19 Mart 2025 Çarşamba 09:23

İmamoğlu'nun eşi ve oğlundan tepki!

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve aralarında belediye yetkililerinin de bulunduğu 99 kişi hakkında “suç örgütü kurmak”, “rüşvet”, “nitelikli dolandırıcılık” ve “ihaleye fesat karıştırmak” gibi suçlamalarla soruşturma başlattı... İmamoğlu'nun gözaltına alınmasıyla ilgili Dilek İmamoğlu'ndan açıklama geldi. Oğlu Mehmet Selim İmamoğlu ise “Babamı terörist gibi şafak baskınıyla götürdüler” dedi

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun sabah saatlerinde polis baskınıyla gözaltına alınmasına ailesinden sert tepki geldi.

"SAHURDAN SONRA EKİPLER GELDİ"

Ekrem İmamoğlu'nun eşi Dilek İmamoğlu Now Haber'e gözaltı sürecini şöyle anlattı:

-Buradan herkese sevgilerimi iletiyorum. Sahurdan hemen sonra geldi ekipler. Tabii Ekrem Bey'in hazırlanma süreci vardı. Biliyorsunuz 13 yaşında bir kızım var ve bugün her şeye rağmen onu evde tutamadım. 'Ben okuluma gideceğim hayatıma devam edeceğim anne' dedi. Ekrem bey hazırlıklarını yaptı. Arkadaşlar ki onların hepsine teşekkürlerimi sunuyorum hepsi kibar ve nazik şekilde görevlerini yerine getirdiler. 07.30'gibi evden ayrıldılar.

-Ekrem bey ile konuştular avukatı ile birlikte. Artık her şeyi bekliyor hale geldik. Dün diploma iptal edildi, usulsüz bir şekilde. Çok enteresan günlerden geçiyoruz, çok korkunç. Bir kere diplomanın iptali usulsüz. Bekliyor muyduk böyle bir süreç? Kendi vicdanınıza sorarsanız; 'Yok arkadaş bu kadar olmaz çünkü kağıt üzerinde bir hukuk ülkesiyiz olmaz diyorsunuz' ama yaşıyorsunuz bugün yaşananlar da onlardan birisi. Önce içeri alıyorlar sonra delil oluşturmaya çalışıyorlar bunu da sanırım avukatlar açıklayacaktır.

-Böyle bir şeye gülünür sadece olamaz böyle bir şey, sadece gülünür. Bir sürü kirli bilgi dolanıyor. Bakın hepiniz takip ediyorsunuz 20 gündür 3-5 kişi sosyal medyanın altını üstüne getirdi bunlar korkunçlar. Bunların hepsi iftira ortaya da çıkacak. Ekrem bey kendini halkına emanet ediyor. Millet bunun hesabını gün gelecek soracak çünkü bu kadar adaletsizliğin karşısında hiç kimse susamayacak.

İmamoğlu’nun oğlu Mehmet Selim İmamoğlu, "Şafak vakti bir teröristi alır gibi geliyorsunuz, bu ülkeyi belki de ileride yönetebileceğini bildiğiniz bir insanı gelip buradan evinden alıyorsunuz" dedi.

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2025 Gerçek İzmir