MENÜ
İzmir 10°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İmzalar atıldı: Altınordu'da Yusuf Şimşek dönemi
Spor
11 Şubat 2026 Çarşamba 20:24

İmzalar atıldı: Altınordu'da Yusuf Şimşek dönemi

TFF 2’nci Lig Beyaz Grup’ta düşme hattında bulunan Altınordu, teknik direktör Ender Traş ile yollarını ayırmasının ardından göreve Yusuf Şimşek’i getirdi. Kırmızı-lacivertlilerde Şimşek, hafta sonu deplasmandaki Beyoğlu Yeni Çarşı maçında ilk sınavını verecek.

TFF 2’nci Lig Beyaz Grup’ta düşme hattında yer alan Altınordu’da teknik direktör Ender Traş ile yollarını ayıran yönetim göreve Yusuf Şimşek’i getirdi. Önceki hafta Altay’dan ayrılan teknik direktör Yusuf Şimşek, imza attıktan sonra yeni takımıyla ilk antrenmanına çıktı. Kırmızı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, “A takım teknik direktörlük görevi için Yusuf Şimşek ile anlaştık. Kendisine hoş geldin diyor, şanlı armamız altında başarılar diliyoruz” ifadelerine yer verildi.

Teknik patron Yusuf Şimşek’in ekibinde takım antrenörü olarak Cevdet Göç, Yaşar Işık ve Engin Çatır’ın yer alacağı, atletik performans antrenörünün Evrensel Heper, kaleci antrenörünün ise Adem Akbel olacağı bildirildi. Yusuf Şimşek, hafta sonu deplasmanda oynanacak Beyoğlu Yeni Çarşı maçında yeni takımının başındaki ilk sınavına çıkacak. (DHA)

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2026 Gerçek İzmir