MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İnan'dan Bakan'a: CHP kendini kurtarma derdine düştü!
Politika
25 Temmuz 2024 Perşembe 18:16

İnan'dan Bakan'a: CHP kendini kurtarma derdine düştü!

AK Parti Gençlik Kolları Başkanı ve İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan, İZSU Genel Müdürü Gürkan Erdoğan'ın gözaltına alınmasına tepki gösteren CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Murat Bakan'a yanıt verdi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Murat Bakan, İzmir’de yaşanan elektrik faciası soruşturması kapsamında İZSU Genel Müdürü Gürkan Erdoğan ve Genel Müdür Yardımcısı Serdar Sadi’nin gözaltına alınmasıyla ilgili “Hakim karşısına çıktığında biz salıverileceğini düşünüyoruz. Bu gözaltı olmamalıydı. Bizim şahsi düşüncemiz bu” dedi.

BAKAN: BU GÖZALTI OLMAMALIYDI!

Bakan’ın bu sözlerine sosyal medya hesabından tepki veren AK Parti Gençlik Kolları Başkanı ve İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan, CHP’nin derdinin kendini kurtarmak olduğunu söyledi; “Sağanak yağışın ardından su birikintisine basarak kaybettiğimiz Özge Ceren Deniz ve İnanç Öktemay’ın acıları hala tüm ülkenin kalbinde taze! Daha yaşananların travmasını atlatamamışken CHP'nin kendini kurtarma derdine düştüğüne erkenden şahit olmaya başladık!” 

Elektrik faciasıyla ilgili adli makamların yaptığı soruşturmaya müdahale edilmesini şüpheli bulduğunun altını çizen İnan; “Elektrik faciasıyla ilgili adli makamların yürüttüğü soruşturmaya bir CHP milletvekilinin müdahil olmaya çalışmasını oldukça tehlikeli ve şüpheli buluyorum.” dedi.

Makamların veya kişilerin hakimlere tavsiyede bulunamayacağını belirten İnan; “Soruşturmayı ve yargı görevini yapanları etki altına almaya çalışamazsınız! Hiçbir makam, merci veya kişi, yargı yetkisinin kullanılmasında mahkemelere ve hakimlere tavsiye ve telkinde bulunamaz!” dedi.




 
Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir