MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İnan'dan Büyükşehir'e: Beceriksizliğinizi bir memura yıkarak örtemezsiniz!
Politika
20 Ağustos 2024 Salı 11:24

İnan'dan Büyükşehir'e: Beceriksizliğinizi bir memura yıkarak örtemezsiniz!

AK Parti Gençlik Kolları Başkanı ve İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan, son günlerde İzmir’de yaşanan orman yangınları sonrasında İzmir Büyükşehir Belediyesine bağlı İtfaiye Daire Başkanı İsmail Derse’nin görevden alınmasıyla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

İnan, yangın sonrası belediyenin yetersizliğine ilişkin ortaya koyduğu tespitler sonrası İtfaiye Daire Başkanının görevden alındığını söyledi; “İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin İzmir yangınındaki eksikliği ve yetersizliğine ilişkin tespitlerimiz ve eleştirilerimiz sonrasında İtfaiye Daire Başkanı yangın sonrası apar topar görevden alındı.”

İTFAİYE DAİRE BAŞKANI'NDAN VEDA!

Büyükşehir Belediyesinin yangında gösterdiği eksikliğin bir memura yıkılarak örtülemeyeceğinin altını çizen İnan, “Olan güzel şehrimize oldu, İzmirimize oldu. Hemşehrilerimiz mağdur oldu. İtfaiye Daire Başkanını görevden almak da şehrin sorunlarını çözmeyecek. Beceriksizliğinizi sadece bir memura yıkarak örtemezsiniz. Bu şehri önemseyin ve İzmir'in kıymetini bilerek çalışın! İzmir için en doğrusunu söylemeye, konuşmaya devam edeceğiz. Çünkü BİZ İZMİRİZ!” dedi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir