MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İnan'dan Büyükşehir'e 'Körfez', Kınay'a 'ilçesini tanımıyor' salvosu!
Politika
12 Ekim 2024 Cumartesi 17:11

İnan'dan Büyükşehir'e 'Körfez', Kınay'a 'ilçesini tanımıyor' salvosu!

AK Parti Gençlik Kolları Başkanı ve İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan, AK Parti Karabağlar 6. Olağan İlçe Kongresi’nde teşkilat mensuplarına ve tüm İzmirlilere seslendi. Körfez'de yaşanan koku ve balık ölümleri üzerinden İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne yönelik sert eleştirilerde bulunan İnan, Karabağlar Belediye Başkanı Kınay'ın Bornova'dan aday adayı olduğunu hatırlatarak "Belediye başkanı Karabağlar’ı tanımıyor" dedi.

AK Parti Gençlik Kolları Başkanı ve İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan, bugün gerçekleşen AK Parti Karabağlar 6. Olağan İlçe Kongresi’nde teşkilat mensuplarına ve tüm İzmirlilere seslendi.

AK Parti kongrelerinin; düğünleri, şölenleri gibi olduğundan bahseden İnan, Karabağlar’da şimdiye kadar görev yapmış tüm ilçe başkanlarına teşekkür etti. İnan, konuşmasında hayatını kaybeden Karabağlar Gençlik Kolları Başkanı Emre Küçük’ü de unutmadı.

Yerel seçimlerin üzerinden 6 ay geçtiğini belirten İnan, CHP’lilerin kendilerine sunulan fırsatı değerlendiremediklerini söyleyerek İzmir Körfezi’nden Karabağlar’a doğru koku geldiğinin altını çizdi;  “İzmir Körfezi’nden Karabağlar’ın taa derinliklerine doğru bir koku geliyor. Bu koku 25 senelik CHP beceriksizliğinin kokusudur. Bu koku 25 senelik ihanetin kokusudur. Bu koku İzmir’e layık gördükleri belediyecilik anlayışının kokusudur. Bu koku riyakarlıklarının ve samimiyetsizliklerinin ve yalanlarının kokusudur.”

Uzun yıllardır tonlarca çamurun İzmir Körfezi’ne akıtıldığını belirten İnan; “ATIK SU TESİSİNDE TAŞINMASI GEREKEN ÇAMURU TAŞIMAYARAK UZUN YILLAR BOYUNCA TONLARCA ÇAMURU ATIK SU TESİSİNE GÖMECEK KADAR İŞİ ÇIĞRINDAN ÇIKARDINIZ. ŞEHRİ ZEHİRLEME GİBİ BÜYÜK BİR ÇEVRE KATLİAMINI BAŞLATARAK BU KOKU SORUNUNU DA BAŞLATMIŞ OLDUNUZ.” dedi. 

Google Earth’de bile körfezin kötü gidişatının göründüğünü söyleyen İnan; “BUGÜN TONLARCA KİRLİ SUYU İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, ARITMADAN DENİZE BOŞALTIYOR. GOOGLE EARTH’DA BİLE BUGÜN KÖRFEZDEKİ DARALMANIN VE SIĞLIĞIN KÖTÜLEŞTİĞİ GÖZÜKÜYOR. ARTIK BİRİLERİ POLEMİK ÜRETMEKTEN VAZGEÇİP İŞİNİ YAPSIN!” diye vurguladı.

İnan, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay’ın Karabağlar için verdiği sözlerin hiçbiri için adım atmaya başlamadıklarını söyledi: “KARABAĞLAR İÇİN 6 AY GEÇTİ, HİÇBİR SÖZLERİNİ TUTMADILAR. BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI HER YERE BİLBOARDLARA, KARABAĞLARA VE GAZİEMİR’DE METRO SÖZÜ VERMİŞTİ. BU KONUYLA İLGİLİ BİR İCRAAT BAŞLADILAR MI MERAK EDİYORUZ.
Karabağlar Belediye Başkanının Karabağlar’ı tanımadığını söyleyen İnan; “Buraya tayin ettikleri Belediye Başkanı bile bilmiyordu Karabağlar’ı. BORNOVA’DAN ADAY ADAYIYIDI. KARABAĞLAR’DAN BELEDİYE BAŞKANI OLDU. Hala bilmiyor, tanımaya çalışıyor. 5 senede anca öğrenir. İş yapmaya vakti bile kalmayacak.” dedi.
 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir