MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İnan'dan Özel'in o sözleriyle 'trafik' çıkışı: Tarihi itiraf... Sabuncubeli'nin tadını çıkar!
Politika
12 Mart 2024 Salı 19:36

İnan'dan Özel'in o sözleriyle 'trafik' çıkışı: Tarihi itiraf... Sabuncubeli'nin tadını çıkar!

CHP Lideri Özel'in iş dünyası ile zirvedeki sözlerine atıfta bulunan AK Partili İnan "Tarihi itiraf... Sayın Özgür Özel İzmirlilerin trafik çilesini ancak bu kadar güzel anlatabilirdi. AK Parti ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından açılan Sabuncubeli Tüneli sayesinde İzmir-Manisa arasını 25 dakikaya biz düşürdük. Keyfini çıkar" ifadelerini kullandı.
GERÇEKİZMİR - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, İzmir Ticaret Odası’nda gerçekleştirilen ekonomi zirvesinde iş dünyasıyla bir araya geldi.

AK Parti Gençlik Kolları Başkanı ve İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in iş dünyası ile buluşma etkinliğinde yaptığı konuşmaya gönderme yaptı.

CHP Lideri Özel konuşmasında, "Evden çıktık, 25 dakika sonra buradaydım. Ben Manisa’nın İzmir’e en yakın noktasında oturuyorum. 25 dakikalık mesafedeyim. Buradaki katılımcıların pek çoğu buradan ayrılıp evlerine giderken benden daha fazla zaman harcayacaklar" ifadelerini kullandı.

"TARİHİ İTİRAF... SABUNCUBELİ'NİN KEYFİNİ ÇIKAR"
Özel'in Manisa-İzmir arasındaki trafik süresiyle ilgili sözlerinin yer aldığı videoyu paylaşan AK Partili İnan şu ifadeleri kullandı: Tarihi itiraf… Sayın Özgür Özel İzmirlilerin trafik çilesini ancak bu kadar güzel anlatabilirdi.
Çok teşekkür ediyorum. Canı gönülden tebrik ediyorum. Yıllardır biz de aynı duyguları paylaşıyorduk.
İzmir'de evden çıkıp işe gitmek saatler alırken, AK Parti ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından açılan Sabuncubeli Tüneli sayesinde İzmir-Manisa arasını 25 dakikaya biz düşürdük. Keyfini çıkar... 
Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir