MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İnan’dan 'adliye çıkışı sevince' tepki: Ölümlerin sorumlusu CHP kutlama yapıyor!
Politika
27 Temmuz 2024 Cumartesi 15:09

İnan’dan 'adliye çıkışı sevince' tepki: Ölümlerin sorumlusu CHP kutlama yapıyor!

İzmir’de yağmur sırasında yürürken akıma kapılan İnanç Öktemay ve Özge Ceren Deniz'in hayatını kaybetmesiyle ilgili soruşturmada mahkeme tarafından serbest bırakılan İZSU Genel Müdürü Gürkan Erdoğan sevinç gösterileri ile karşılandı. Yaşananlar AK Parti cephesinin tepkisini çekerken, İzmir Milletvekili İnan açıklamalarda bulundu.

GERÇEKİZMİR – İzmir’de yağmur sırasında yürürken akıma kapılan İnanç Öktemay ve Özge Ceren Deniz'in hayatını kaybetmesiyle ilgili yürütülen soruşturma kapsamında, gözaltına alınan İZSU eski Genel Müdürü Ali Hıdır Köseoğlu, İZSU Genel Müdürü Gürkan Erdoğan, İZSU Genel Müdür Yardımcısı Serdar Sadi, Gediz Elektrikten Dağıtım Genel Müdürü Uğur Yüksel, Metropol Bölge Müdürü Ali Arcan, Sistem İşletme ve Bakım Müdürü Ekrem Yıldırım, Operasyon Direktörü Sefa Pişkinleblebici, Planlama ve Teknoloji Direktörü Necati Ergin, Yapım İşleri Saha Sorumlusu Mürsel Arıcı, Yapım İşleri Sorumlusu Uzmanı Alper Doğan ve Gediz Elektrik personeli Halit Özpelit’in ifade işlemleri tamamlandı. Mahkemeye çıkartılan 11 şüpheli adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

Adliye çıkışında İZSU Genel Müdür Gürkan Erdoğan, İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Cemil Tugay’ın da içinde bulunduğu kalabalık tarafından alkışlar ve sevinç gösterileri ile karşılanırken görüntülere tepki AK Parti İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan’dan geldi.

İnan şu ifadeleri kullandı, “Hata, kusur, noksan, ihmal, suç ve tüm olumsuzluklar kendilerine ait olunca hak, hukuk ve millet tanımayan bir zihniyetle mücadelemiz devam ediyor!

Alsancak'ta elektrik akımına kapılarak hayatını kaybeden Özge Ceren Deniz ve İnanç Öktemay'ın yaşadığı felaket, milletimizde bir travma oluşturmuşken, ihmalleriyle ölümlerin sorumlusu olan CHP yöneticileri İzmir Adliyesinde kutlama yapıyor.

Konak Belediye Başkanı'nın, selden bir gün sonra gülerek yaptığı açıklamaya tepkiler sürerken utanma duygusunu kaybeden CHP'li yöneticiler bırakın halka hesap vermeyi; milletin inadına nispet yapıyorlar, hiçbir şeyin umurlarında olmadığını alenen ilan ediyorlar.

Her afet ve felakette olduğu gibi 2020 İzmir depreminde de hayatını kaybeden 117 hemşehrimize de aynı saygısızlığı yaptınız.

Bu milletin yaşadığı acılara, hissettiği duygulara da düşman oldunuz, saygınız kalmadı. Yaptığınız hatalardan ders almadınız. Bu gidişle de kendinize dair hiçbir özeleştiri yapmayacaksınız. Ancak biz sizin beceriksizliğiniz yüzünden aynı acıları yaşamaya mecbur değiliz.

Özge Ceren Deniz ve İnanç Öktemay'ın ölümlerinde kimin işbilmezliği varsa, kimin ihmali söz konuysa farketmeksizin, adli kurumlara yardımcı olun, adil yargılamayı etkilemekten uzak durun!

İzmir ve İzmirliler adına konunun takipçisi olacağımızın bilinmesini isteriz, Türkiye’nin vicdanını yaralayan bu hadisenin CHP tarzı bir oldu bittiye getirilmesine müsaade etmeyeceğiz.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir