MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İnan'dan çarpıcı çıkış: Karşıyaka'dan Tokat'a uzanan ihale!
Politika
8 Ekim 2024 Salı 12:05

İnan'dan çarpıcı çıkış: Karşıyaka'dan Tokat'a uzanan ihale!

Geçtiğimiz günlerde İzmir Karşıyaka Belediyesi, araçlarında kullanılmak üzere lastik, filtre, motor yağı alımı için gerçekleştirdiği ihaleyi yerel seçimlerde Tokat Turhal Belediye Başkan adayı, CHP ilçe başkanı Hasan Yücel Resuloğlu’nun firmasına verdi. AK Parti Gençlik Kolları Başkanı ve İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan, gerçekleştirilen bu ihaleye tepki gösterdi.

Geçtiğimiz günlerde İzmir Karşıyaka Belediyesi, araçlarında kullanılmak üzere lastik, filtre, motor yağı alımı için gerçekleştirdiği ihaleyi yerel seçimlerde Tokat Turhal Belediye Başkan adayı, CHP ilçe başkanı Hasan Yücel Resuloğlu’nun firmasına verdi. Karşıyaka Belediye Başkanının özel kalem müdürü ise ihaleyi kendi insiyatifiyle verdiğini açıkladı. 

AK Parti Gençlik Kolları Başkanı ve İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan, gerçekleştirilen bu ihaleye sosyal medya hesabından tepki verdi. İnan; “İzmir Karşıyaka'dan, Tokat Turhal'a uzanan ihale...” dedi. 

İnan, açıklamasında bu ihale için aktarılan paraların son durağı dedi; “Karşıyaka Belediyesi; araçları için lastik, filtre, motor yağı ihalelerini taa Tokat'tan bir firmaya ihale ediyor. Firmanın sahibi ise CHP Turhal İlçe Başkanı... İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Karşıyaka Belediyesi'ne aktardığı paraların son durağı belli oldu.”

Belediyedeki işçiler zor durumdayken ihale düzeninin işlediğini belirten İnan; “Belediyedeki emekçi kardeşlerimiz mağdurken, kurduğunuz ihale düzeni tıkırında işliyor.” dedi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir