MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İnan körfezin öncesi ve sonrasını paylaştı: Biyolojik bir soykırım
Politika
29 Eylül 2024 Pazar 17:01

İnan körfezin öncesi ve sonrasını paylaştı: Biyolojik bir soykırım

AK Parti İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan İzmir’deki körfez kirliliği ile ilgili tepki göstermeye devam ediyor. İnan körfezin önce ve sonraki fotoğraflarını paylaşarak, “Körfezi'nin ‘biyolojik bir soykırıma’ varan aşırı kirliliği olunca sessiz kalan; ulusal ve uluslararası çevre örgütlerini, aktivistleri, sanatçıları, çevreci “hassasiyetleri yüksek” siyasi partileri, İzmir’e bakmaya, Körfez'i yaşatmaya ve İzmir’in bu doğa harikasını hep birlikte dayanışmayla kurtarmaya davet ediyorum” dedi.

GERÇEKİZMİR- İzmir’de körfez kirliliği devam ediyor. Kentte ölü balıklar kıyıya vururken, AK Parti’den tepki yağmaya devam ediyor.

AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı ve İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan sosyal medyadan paylaşımda bulunarak, kirliliğe bir tepki daha gösterdi. İzmir Körfezi’nin önce ve son halini gösteren fotoğraf paylaşan İnan çevreye duyarlı tüm dinamiklere çağrıda bulundu.

İnan sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım şu şekilde:
“Söz konusu İzmir Körfezi'nin "biyolojik bir soykırıma" varan aşırı kirliliği olunca sessiz kalan; ulusal ve uluslararası çevre örgütlerini, aktivistleri, sanatçıları, çevreci “hassasiyetleri yüksek” siyasi partileri, konuya haber değeri “biçemeyen” medya kuruluşlarını ve gazetecileri İzmir’i görmeye, İzmir’e bakmaya, Körfez'i yaşatmaya ve İzmir’in bu doğa harikasını hep birlikte dayanışmayla kurtarmaya davet ediyorum.”

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir