MENÜ
İzmir 17°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İnce'den CHP yönetimine bir çağrı daha!
Politika
25 Kasım 2019 Pazartesi 11:51

İnce'den CHP yönetimine bir çağrı daha!

'Beştepe'de Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüştü' iddiasını yalanlayan ve CHP Genel Merkezi'deki bir grup tarafından iftiraya maruz kaldığını öne süren Muharrem İnce'den CHP'ye bir çağrı daha geldi: Şimdi CHP yönetiminin yapması gereken partimizin içindeki o iftiracıyı bulup cezalandırmasıdır. O kişiyi bulmazlarsa aynı iftira ile kendileri karşılaştıklarında şaşırmasınlar.

Sözcü yazarı Rahmi Turan'ın 'Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşen CHP'li' haberine ilişkin iddiaların hedefindeki CHP'li Muharrem İnce'den yeni bir açıklama daha geldi: "Partimizin yapması gereken o iftiracıyı bulup cezalandırmasıdır."

Twitter hesabından açıklama yapan İnce şunları kaydetti:

"Bu olay sonunda bana iftira atıldığı, kumpas kurulduğu bütün gerçekliğiyle ortadadır. Şimdi CHP yönetiminin yapması gereken partimizin içindeki o iftiracıyı bulup cezalandırmasıdır. O kişiyi bulmazlarsa aynı iftira ile kendileri karşılaştıklarında şaşırmasınlar.

"YANDAŞ MEDYA BENİ PEK SEVER OLDU"
Cumhurbaşkanlığı kampanyasında 107 miting yaptım. Yandaş medyada tek satır haber olmadım. Bugün yandaş medya beni pek sever oldu. Geçmişte beni yazmayarak, bugünse yazarak bana zarar vermeye devam ediyor. Yandaş medya senden gelecek rahmet Allah’tan gelsin."

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir