MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İnce'den Erdoğan'a 'o kitapla' yanıt!
Politika
30 Mayıs 2018 Çarşamba 12:47

İnce'den Erdoğan'a 'o kitapla' yanıt!

Kırşehir'de konuşan Muharrem İnce, Pensilvanya iddiası üzerinden hakkında dava açan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı "Görüştüğünü söyleyen arkadaşına sesin çıkmıyor, bana neden dava açıyorsun" sözleriyle eleştirdi.

CHP cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, Kırşehir'de halka seslendi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, Pensilvanya iddiaları üzerinden kendisi hakkında suç duyusunda bulunması ve 100 bin liralık tazminat davası açmasına değinen İnce, "İnce'ye yüz bin liralık dava açıyorsun da bu arkadaşını tekzip ettin mi?" dedi.

İddialarının kitapta yazdığını söyleyen İnce, "Bu kitap ortada. Kitap okumadığını özet okuduğunu söylemişti. Kitap özeti okurken bu kısmı çıkarmışlar heralde" diye konuştu.

İnce, şöyle devam etti:

"Arkadaşın senin görüştüğünü söylüyor ona sesini çıkarmıyorsun da bana neden dava açıyorsun. 25 günde ince hastalığa tutulursa şaşırmam. Merkez Bankası yanılır, İnce yanılmaz. Bana diyor ki sen  kurultayda genel başkanını eleştirdin diyor. Evet eleştirdim, sana mı soracağım. Muharrem İnce ne dediyse o." 

"ERDOĞAN OLDUĞU SÜRECE DOLAR DÜŞMEZ"

Muharrem İnce'nin konuşmasından öne çıkan diğer başlıklar şöyle:

"Çocuklarınızı dindar yetiştirmenizden rahatız olmam. Ama çocuklarınızı asla kindar yetiştirmeyin. Bana gariban cumhurbaşkanı adayı diyor ya. 16 yıldır milletvekiliyim, senden 5 ay kıdemliyim. Hemen hemen aynı maaşı aldık. Ben garibanım da sen nasıl zengin oldun. Meydanlara gelip benimle kavga etmek istiyor. Cevabını vereceğim ama projelerimi anlatacağım. Erdoğan başta kaldığı sürece doların düşmesi mümkün değil.

"CUMHURBAŞKANI OLDUĞUMDA HAKİMLER AYAĞA KALKMAYACAK"

Demokrasi ile doların yükselmesi arasında ilişki vardır. Hukuk devleti değilse yabancı yatırımcı o ülkeye güvenmez. Yabancı parasını çekiyor Türkiye'den. Cumhurbaşkanı seçildiğimde yargıtay salonuna girdiğimde o hakimler ayağa kalkmamalı. Çünkü o hakimler beni de yargılamalı.

"NİYE KAÇIYORSUN?"

Son günlerde bir şey daha başladı. Acaba bu seçimi iptal ettirebilir miyiz? Bunun derdindeyiz. Sakın deneme, kaçma mindere gel. Seçimin tarihini Erdoğan belirledi, kurallarını Erdoğan koydu. Niye kaçıyorsun kardeşim?" 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir