MENÜ
İzmir 16°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İnce'den hareketinin adını açıkladığı toplantıda İzmir'den iki isme mesaj!
Politika
13 Ağustos 2020 Perşembe 11:15

İnce'den hareketinin adını açıkladığı toplantıda İzmir'den iki isme mesaj!

Muharrem İnce merakla beklenen basın toplantısında başlattığı hareketin adını ve detaylarını açıklarken kendisine ‘hain’ çıkışında bulunan CHP İzmir İl Gençlik Kolları Başkanı Ozan Uyan’a seslendi, ayrıca CHP İzmir Üyesi Eski Bakan Yaşar Okuyan’ı da isim vermeden hedef aldı.

GERÇEKİZMİR - Cumhuriyet Halk Partisi'nden (CHP) ayrılarak parti kuracağı iddialarının gölgesinde basının karşısına çıkan Muharrem İnce başlattığı hareketin adını ve detaylarını açıkladı. 

İnce merakla beklenen basın toplantısında,  "4 Eylül'de Sivas'ta olacağız. Memleket hareketi başlatacağız. 1000 günde Memleket Hareketi'nin yol göstericisi Mustafa Kemal Atatürk olacaktır" derken, İzmir'den iki partiliyi de isim vermeden hedef alarak mesajlar gönderdi. 

İnce, kendisine ‘hain’ çıkışında bulunan CHP İzmir İl Gençlik Kolları Başkanı Ozan Uyan’a seslenirken, CHP İzmir Üyesi Eski Bakan Yaşar Okuyan’ı da hedef aldı.

İnce şunları söyledi:
İzmir’de bir genç kardeşim(Ozan Uyan) bana hakaret etmiş. Onun gözlerinden öperim. Biz de genç olduk. Onu anlıyorum, hiç üzülmesin. Memleket sevdasıyla bunu yapmıştır ama yanlış anlamıştır. Gelip seni bulacağım seninle Endüstri 5.0 konuşacağız. Hiç canını sıkma, sana kızgın değilim. Gözlerinden öperim. Ama dikkat et her bahar bir parti değiştirip elinde Çorum’un Maraş’ın kanı bulunan, şimdi CHP’li gibi davrananlara da dikkat et oralarda geziyor. (Yaşar Okuyan)  Asıl sarayın adamı odur. Her yeri karıştırmak için mükemmel özellikleri vardır bunun. Ona dikkat etmesini öneririm.”

NE DEMİŞLERDİ? 
CHP İzmir İl Gençlik Kolları Başkanı Ozan Uyan, yeni parti kuracağını açıklayan Muharrem İnce için "Bu onurlu bayrağa ihanet içerisinde olarak tarihte yerini hain olarak alacaklardır" ifadelerini kullanmıştı.

CHP kurultayının ardından ‘Söz Meclisten İçeri’ adlı programda İnce’nin parti kurma iddialarına ilişkin konuşan CHP İzmir Üyesi eski Bakan Yaşar Okuyan, İnce için, “Muharrem İnce’yi tanıyorum, yapabilir. Çünkü egosu çok gelişti cumhurbaşkanlığı seçiminde, çok yanlış işler yaptı. En son AKP’nin Ayasofya’da dini pazarlamasına kendini alet etti. Orada senin ne işin var? Cuma namazını sen Yalova’da kıl, başka camide kıl. Oraya niye gidiyorsun. Hoş bir şey değil. Delege de kurultayda ilgisizliğiyle ona tavır koydu gördüğüm kadarıyla. Yapısını bildiğim için böyle bir teşebbüsü olursa hayret etmem. Ama bir tavsiyem şu, parti kuracağına turşu kur kışın daha iyi gelir. Parti kursan ne olacak?” demişti.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Merkez
 13 Ağustos 2020 Perşembe 11:47
Chp düşünsün.
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir