MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İnce'nin Batı Trakya mesaisine İzmir'den 2 başkana özel davet!
Politika
31 Mayıs 2018 Perşembe 14:51

İnce'nin Batı Trakya mesaisine İzmir'den 2 başkana özel davet!

Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce,  Yunanistan ve Bulgaristan'da seçim çalışması yapıyor. İnce’nin Batı Trakya mesaisindeki heyetinde İzmir’den iki CHP'li belediye başkanı da 'özel davet'le yer aldı.

GERÇEKİZMİR - Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. 

Muharrem İnce'nin bugünkü rotası Batı Trakya oldu. 

Belediye başkanları, milletvekilleri ve meclis üyelerinden oluşan geniş kapsamlı bir heyetle Batı Trakya’ya giden İnce önce Yunanistan'da Gümülcine'de esnaf ziyaretleri yaptı. İnce daha sonra İskeçe'ye geçti. CHP'nin Cumhurbaşkanı Adayı Yunanistan'daki temaslarını sonlandırdıktan sonra Bulgaristan'a geçerek Kırcaali'de iftar buluşmasına katılacak. 

2 BAŞKAN'A ÖZEL DAVET 
İnce’nin günübirlik Batı Trakya mesaisindeki heyetinde İzmir’de iki belediye başkanı da yer aldı. Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer ve Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina gelen özel davet sonrası İnce ile birlikte temaslarda bulunan heyete katıldı.

İnce'nin Batı Trakya mesaisine Piriştina’nın hem anne hem de baba tarafından göçmen olması, aynı zamanda Sosyal Demokrat Belediyeler Birliği (SODEM) Başkanı olan Soyer’in de ülke içi-dışı bir çok belediye başkanı ve sivil toplum kuruluşlarıyla olan diyaloğu nedeniyle davet edildiği öğrenildi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir