MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İnce’nin İzmir ajandası belli oldu: Önce ikinci bölge turu sonra miting!
Politika
17 Mayıs 2018 Perşembe 15:02

İnce’nin İzmir ajandası belli oldu: Önce ikinci bölge turu sonra miting!

CHP’nin Cumhurbaşkanı Adayı İnce’nin seçim kampanyası kapsamında kente iki kez geleceği öğrenildi. Buna göre İnce önce 27 Mayıs Pazar günü geniş çaplı bir tur atarak vatandaşlarla bir araya gelecek, 21 Haziran’da ise miting yapacak.

GERÇEKİZMİR – Türkiye 24 Haziran’da yapılacak erken seçime kilitlenirken, Cumhurbaşkanı adayları da saha çalışmalarına tam gaz devam ediyor.

Seçim kampanyasını 4 Mayıs’ta Birinci Meclis önünden başlatan ve Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce de il il dolaşarak vaatlerini anlatmaya devam ederken, süreçte merakla beklenen programı da belli oldu.

17 Mayıs-24 Haziran tarihleri arasını kapsayan programa göre İnce İzmir’e iki kez gelecek. CHP’nin Cumhurbaşkanı Adayı önce 27 Mayıs Pazar günü kente gelerek ikinci bölge turu atıp vatandaşlara seslenecek, ardından 21 Haziran Perşembe günü Büyük İzmir Mitingi’nde Gündoğdu Meydanı’ndan ülkeye seslenecek.

İnce’nin 27 Mayıs’ta İzmir temasları Aliağa, Bayındır, Bergama, Beydağ, Bornova, Çiğli, Dikili, Foça, Karşıyaka, Kınık, Kiraz, Menemen, Ödemiş ve Tire ilçelerini kapsayacak.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir