MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İnce’nin İzmir mitinginin saati netleşti!
Politika
9 Haziran 2018 Cumartesi 12:26

İnce’nin İzmir mitinginin saati netleşti!

21 Haziran’da İzmir’de Gündoğdu Meydanı’nda İzmirlilere seslenecek olan Cumhurbaşkanı Adayı İnce’nin gerçekleştireceği mitingin saati netleşti.

GERÇEKİZMİR - CHP İzmir’de il başkanlığı ve ilçe örgütleri ile milletvekili adayları 24 Haziran'a yönelik saha çalışmalarını sürdürürken, bir yandan da Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce için propaganda süreci de yürütülüyor.

Seçim Koordinasyon Merkezi ve il başkanlığı kentin çeşitli noktalarında duvarlara Cumhurbaşkanı Adayı İnce’nin görsellerinin giydirmesini yaparken, bin adet de billboard kiralandı.

İzmir örgütünde gözler daha önce 27 Mayıs’ta kente gelen ve ilçelerde mini mitingler yapan İnce’nin 21 Haziran’daki büyük mitinginde... İnce’nin seçime 3 kala İzmir’de Gündoğdu Meydanı’nda İzmirlilerle bir araya geleceği mitingin saati netleşti.

İl başkanlığı miting saati olarak İnce’nin seçim ekibiyle yapılan istişareler sonucu 18:30’da karar kıldı. Mitingin saati 18:30 olarak duyurulacak. İnce'nin saat 19:00'da kürsüden İzmirlilere seslenmesi bekleniyor. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir