MENÜ
İzmir
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İnciraltı planında 'ortak akıl' tartışması: Kaya'dan Soyer'e sert yanıt!
Politika
18 Mayıs 2023 Perşembe 12:23

İnciraltı planında 'ortak akıl' tartışması: Kaya'dan Soyer'e sert yanıt!

Sosyal medya hesabından açıklama yapan AK Partili Kaya, bakanlıkta Büyükşehir bürokratlarının da katıldığı zirve, bakanlığa sunulan taslak plan ve Başkan Soyer'in milletvekillerine verdiği plan brifingi haberlerini örnek göstererek, "Zaten beyanlarınla kendi kendini yalanlıyorsun. İzmir yalanlarını artık yutmuyor, bilesin" ifadelerini kullandı.

GERÇEKİZMİR - İzmir'in İnciraltı bölgesinde yaklaşık yarım asırdır süren plan çıkmazı geride kalan hafta bakanlık tarafından yapılan açıklamayla sonlandı. 

Çevre, Şehircillik ve İklim Değişikliği tarafından yapılan İnciraltı planı askıya çıkarken, gündeme Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'den gelen 'kent vizyonuyla uyumsuzluk' eleştirisi ve ortak akıl tartışması damga vurdu. 

Başkan Soyer'in son olarak konuyla ilgili verdiği, "Ne zaman ki ortak akıl büyüyor genişliyor, başarı da artıyor. O nedenle sayın vekilimiz Mahmut Atilla Kaya, İnciraltı'nın çok önemli bir vizyon projesi sunduğunu söyledi. Katılmamız mümkün değil, çünkü ortak akıl işletilmeden çıkan planlar maalesef geleceği aydınlatmıyor” mesajına AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya'dan yanıt geldi. 



Sosyal medya hesabından açıklama yapan AK Partili Kaya, bakanlıkta Büyükşehir bürokratlarının da katıldığı zirve, bakanlığa sunulan taslak plan ve Başkan Soyer'in milletvekillerine verdiği plan brifingi haberlerini örnek göstererek şu açıklamayı yaptı: 
CHP'li Soyer, İnciraltı planlarıyla ilgili kendilerine hiçbir şey sorulmadığını ve hiçbir görüş ifade etmedikleri yalanını söyledi. Belgeler ve tarih yalan söylemez. İşte, bakanlığa sunduğun taslak plan, kendi vekillerinle yaptığın ve bürokratlarının bakanlıkta yaptığı toplantılar. Zaten beyanlarınla kendi kendini yalanlıyorsun. İzmir yalanlarını artık yutmuyor, bilesin.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir