MENÜ
İzmir 13°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İran'da askeri törene silahlı saldırı!
Güncel
22 Eylül 2018 Cumartesi 09:21

İran'da askeri törene silahlı saldırı!

İran'ın Ahvaz kentinde yapılan askeri geçit törenin silahlı saldırı düzenlendi. Saldırıda en az 24 kişinin öldüğü, 53 kişinin yaralandığı bildirildi.

İran devlet televizyonu, Ahvaz kentinde yapılan bir askeri geçit törenine silahlı kişilerce saldırı düzenlendiğini duyurdu.

Olay yerinden gelen ilk bilgilere göre saldırıda ölen ve yaralananların olduğu belirtildi. İran medyası saldırıda en az 24 kişinin öldüğünü, 53 kişinin de yaralandığı bildirildi, sayının daha da artmasından korkuluyor. 

İran'da canlı yayınlanan görüntülerde geçiş töreni sırasında silah seslerinin duyulmasıyla askerlerin kaçıştığı anlar kameralara yansıdı.

İran, 1980-88 yılları arasında Irak'la yapılan savaşın başlangıç haftasını Kutsal Savunma Haftası olarak kutluyor ve bu etkinlikler kapsamında birçok şehirde askeri törenler düzenleniyor.

İran devlet televizyonu muhabiri, saldırının geçit törenin başında meydana geldiğini olay sonrası törenin dağıldığını söyledi. Haberde, saldırganların geçit töreninin arkasında yer alan bir parktan uzun namlulu silahlarla geçit törenini taradığı belirtildi. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir