MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İş insanına canlı yayın sırasında ölüm tehdidi
Güncel
7 Ekim 2024 Pazartesi 09:36

İş insanına canlı yayın sırasında ölüm tehdidi

Sosyal medyada karavan hayatı ve doğa sporları üzerine içerikler üreten Tamer Karaoğlu, bir takipçisi tarafından tehdit edilmesi üzerine savcılığa başvurdu. Şüpheli hakkında 7 yıl 7 aya kadar hapis cezası talep edildi.

Sözcü'de yer alan habere göre; doğa sporları ve karavan yaşamı üzerine sosyal medyada geniş bir kitleye hitap eden Tamer Karaoğlu, canlı yayında bir takipçisinin tehdit ve hakaretlerine maruz kaldı. Karaoğlu, aldığı tehditler sonrası konuyu yargıya taşıyarak, şüpheli Can A. hakkında şikâyetçi oldu. Savcılık tarafından başlatılan soruşturma neticesinde, Can A.'nın 7 yıl 7 aya kadar hapis cezasıyla yargılanması talep edildi.

"Şimdi ben seni öldürmez miyim!"

Karaoğlu'nun sosyal medyada gerçekleştirdiği canlı yayın sırasında, takipçisi Can A. şu ifadeleri kullanarak Karaoğlu'nu tehdit etti:

"G******ı, b***z m*l, y**k, karaktersiz, dolandırıcı, hırsız, çakal. Sana haddini bildireceğim, kafanı gözünü kırarım ha! Şimdi ben seni öldürmez miyim? Bak senin kafanı gözünü ayrı açacağım, Tamer Karaoğlu'nun kemiklerini kıracağım, onu da böyle bütün millete göstereceğim, oğlum seni öldüreceğim bak öldüreceğim, kafana sıkacağım."

7 yıl 7 aya kadar hapis cezası talebi

Duyduğu tehditlerle büyük bir şok yaşayan Karaoğlu, hiç vakit kaybetmeden yasal yollara başvurdu. Savcılık, Karaoğlu'nun sunduğu delilleri inceleyerek, canlı yayının kayıtlarını da soruşturma dosyasına ekledi. Şüpheli Can A., verdiği ifadede suçlamaları kabul ederek, pişman olduğunu dile getirdi. Ancak savcılık, olayla ilgili yeterli delillerin toplandığını ve şüphelinin üzerine atılı suçları işlediğine dair şüphenin mevcut olduğunu belirtti. Taraflar arasında uzlaşma sağlanamayınca, Can A. hakkında "Zincirleme Hakaret" ve "Zincirleme Tehdit" suçlarından 7 yıl 7 aya kadar hapis cezası talebiyle dava açıldı.

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir