MENÜ
İzmir 13°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İttifak kararı sonrası İzmir’de ilk ‘iyi’ ziyaret
Politika
14 Aralık 2018 Cuma 18:37

İttifak kararı sonrası İzmir’de ilk ‘iyi’ ziyaret

CHP ve İYİ Parti’nin yerel seçimlere yönelik Türkiye genelinde ittifak kararı sonrası her iki partinin temsilcilerinin İzmir'de ilk buluşması Bornova’da gerçekleşti. Bornova Belediye Başkanı Atila, CHP İlçe Başkanı Güven ve partililerle birlikte İYİ Parti’yi ziyaret etti.

GERÇEKİZMİR - Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) ve İYİ Parti Mart 2019 yerel seçimlerine yönelik Türkiye genelinde ittifak kararı alırken, İYİ Parti’nin Büyükşehir Adayı çıkarmayıp CHP’nin adayını destekleme kararı aldığı İzmir’de her iki parti adına ilk temas Bornova’da yaşandı.

Bornova Belediye Başkanı CHP’li Olgun Atila, CHP Bornova İlçe Başkanı Asım Güven ve beraberindeki parti yöneticileriyle birlikte  İYİ Parti Bornova İlçe Başkanlığı’nı ziyaret etti. CHP heyetini İYİ Parti İlçe Başkanı Mustafa Tabak makamında ağırladı.

Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette her iki partinin aldığı ittifak kararı ve yerel seçim sürecine yönelik görüş alışverişinde bulunuldu.  Ziyarette Atila ve Güven, İYİ Parti İlçe Başkanı Tabak’a Atatürk portresi hediye etti.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir