MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İzBBŞT ona emanet: Üzümcü'den çarpıcı mesaj!
Kültür-Sanat
28 Ağustos 2024 Çarşamba 10:05

İzBBŞT ona emanet: Üzümcü'den çarpıcı mesaj!

İzmir Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları'nın Genel Sanat Yönetmenliği görevine Levent Üzümcü getirildi. İzmirli sanatçı Levent Üzümcü, 3 yıl boyunca bu görevi sürdürecek. Önemli bir görev üstlenen Üzümcü konuya dair sosyal medya hesabından açıklamada bulundu.

GERÇEKİZMİR - İzmir Büyükşehir Belediyesi, Şehir Tiyatroları'nın (İzBBŞT) yeni Genel Sanat Yönetmenini belirledi. Şehir Tiyatroları'nın Türk tiyatrosuna emek vermiş önemli isimlerini bünyesinde bulunduran yeni Danışma Kurulu, İzmir Şehir Tiyatroları'nın Genel Sanat Yönetmenliğine yapılan başvuruları değerlendirerek, adaylar hakkında detaylı raporlarını İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay'a sundu. Başvuran isimler arasından Danışma Kurulu ve Başkan Tugay'ın değerlendirmeleri sonucunda tiyatro sanatçısı Levent Üzümcü'nün Genel Sanat Yönetmeni olması uygun görüldü. Levent Üzümcü, 3 yıl boyunca bu görevi sürdürecek.

Göreve uygun görülmesinin ardından açıklamada bulunan Üzümcü, "İzmir Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosuna Genel Sanat Yönetmeni olarak atanmam vesilesiyle destek veren herkese bir de buradan çok teşekkür etmek istiyorum. Sanatın aydınlığının karanlıkla mücadelesi sürecek. Bu topraklarda sanat inattır. İnadımıza sahip çıkalım. Teşekkürler" diye konuştu. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir