MENÜ
İzmir 23°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İzmir Büyükşehir Belediyesi’nden Manisa’ya bir transfer daha!
Güncel
15 Mayıs 2024 Çarşamba 18:25

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nden Manisa’ya bir transfer daha!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nden Manisa Büyükşehir Belediyesi’ne bir transfer daha gerçekleşti. İzmir’de 5 yıldır Bilgi İşlem Daire Başkanlığını yürüten, ödüllü projeleri ortaya çıkaran Ata Temiz Manisa’ya Bilgi İşlem Daire Başkanı olarak geçti.

GERÇEKİZMİR- İzmir Büyükşehir Belediyesi’nden Manisa Büyükşehir Belediyesi’ne bir transfer daha gerçekleşti. İzmir’de 5 yıldır Bilgi İşlem Daire Başkanlığını yürüten, ödüllü projeleri ortaya çıkaran Ata Temiz Manisa’ya Bilgi İşlem Daire Başkanı olarak geçti.


İzmir Büyükşehirde 16 yıldır çalışan 8 yıldır yöneticilik yapan  donanımlı bürokrat Temiz, Türkiye çapında ses getiren afetler ve deprem özelinde çalışan ACİL İZMİR uygulamasını, birleşmiş milletler 2022 DİAL projesi raporunda ilk sırada önerilen Akıllı ihbar sistemi ( yapay zeka tabanlı) uygulamasını, Afetlerde kesintisiz iletişimi sağlayan WİZMİRNET uygulamasını, dünyanın en prestijli kongrelerinden biri olan Barcelona Smartcity Expo World Congress’de finale kalan Akıllı İhbar Sistemi ( AİS ) uygulamalarını hayata geçirmiştir.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Gunes
 15 Mayıs 2024 Çarşamba 23:39
Allah Manisa''nın yardımcısı olsun...
 izmirli
 15 Mayıs 2024 Çarşamba 23:11
öncelikle manisaya geçmiş olsun. ata bey gittikten sonra bilgi işlemde işler düzelmeye başladı. burdaki wizmirnet te internet hiç bi yerde çekmiyor. acil izmir uygulaması çalışmıyor. ata görevi süresince kurumun ihtiyaçlarını düşünmedi, sadece kendi şovunu yapabileceği projeler üretmeye çalıştı. kurumda yazıcıdan çıktı almak bile zorlaştı sayesinde. güle güle ata, işallah izmire dönmezsin
 Tunç
 15 Mayıs 2024 Çarşamba 21:35
Manisa için kötü karar olmuş
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir