MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İzmir Emniyeti'nden 'Özdağ'ın tepki çeken kuyumcu ziyareti'ne suç duyurusu!
Güncel
30 Aralık 2021 Perşembe 11:04

İzmir Emniyeti'nden 'Özdağ'ın tepki çeken kuyumcu ziyareti'ne suç duyurusu!

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın İzmir ziyareti sırasında Suriye uyruklu Türk vatandaşına ait bir kuyumcu dükkanına girip kimlik ve ruhsat sorduğu görüntülerle ilgili olarak Emniyetin suç duyurusunda bulunduğu öğrenildi.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın İzmir ziyareti sırasında Suriye uyruklu Türk vatandaşına ait bir kuyumcu dükkanına girip kimlik ve ruhsat sorduğu ziyaretin görüntülerini paylaşarak verdiği "Bunlardan 900 bin tane daha var" mesajı büyük tepkilere yol açmıştı. 

Habertürk yazarı Nagehan Alçı konuyla ilgili yazısında önemli bir gelişmeyi duyurdu. Alçı, Zafer Partisi Genel Başkanı Özdağ ile ilgili olarak İzmir Emniyet Müdürlüğü'nün suç duyurusunda bulunduğunu yazdı. 

İŞTE YAZININ O BÖLÜMÜ:
Nitekim İzmir Emniyet Müdürlüğü’nün resmi başvurusuyla Ümit Özdağ’ın bu ülkenin yurttaşı bir kuyumcuyu afişe etmesi ile ilgili savcılığa bugün (Çarşamba) suç duyurusunda bulunulmuş.

Yani 29 Aralık 2021 tarihi itibariyle Türkiye Cumhuriyeti Devleti ilk kez net biçimde Ümit Özdağ’ın yaptıklarıyla ilgili yasal yollara müracaat etti.

Bu suç duyurusu elbette İzmir Emniyeti’nin kendi başına yaptığı bir girişim değil. Devletin bir kararının neticesi. Olay İzmir’de vuku bulduğu için de suç duyurusu oradan yapılıyor.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir