MENÜ
İzmir 13°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İzmir Milletvekili Çıray'a kritik seçim görevi!
Politika
14 Şubat 2019 Perşembe 15:32

İzmir Milletvekili Çıray'a kritik seçim görevi!

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Aytun Çıray partinin yerel seçim sürecinde Ankara koordinatörü oldu.

GERÇEKİZMİR – Mart 2019’da yapılacak yerel seçimler için partilerde hazırlıklar sürerken, kritik görevlendirmeler de yapılıyor.

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Aytun Çıray, partinin yerel seçim sürecinde Ankara koordinatörü oldu.

Resmi görevlendirme yazısı partinin Genel Sekreteri Cihan Paçacı tarafından Ankara’dali il başkanlığı ve ilçe başkanlıklarına bildirildi.

Çıray, partinin Ankara’da il başkanlığı, ilçe başkanları, milletvekilleri, ilçe belediye başkan adayları ve seçim koordinasyon merkezlerinin seçim süreci boyunca uyum içerisinde çalışmalarının sağlanması anlamında en üst düzey koordine edilmesi görevini yerine getirecek. Çıray’a Genel İdare Kurul üyesi Faruk Köylüoğlu ve Genel Sekreter Yardımcısı Nevzat Korkmaz yardımcı olacak.

Çıray, CHP’den Ankara adayı gösterilen Mansur Yavaş’ın adaylık sürecinde  CHP, İYİ Parti ve Yavaş görüşmelerinde kritik rol oynamıştı.

Parti İzmir’e herhangi bir koordinatör atamayacak. Çıray ve İzmir Milletvekili Genel Başkan Yardımcısı Müsavat Dervişoğlu kentteki çalışmaları yakından takip edecek.

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir