MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İzmir Spor Zirvesi'nde İstiklal Marşı krizi!
Güncel
8 Ekim 2024 Salı 14:52

İzmir Spor Zirvesi'nde İstiklal Marşı krizi!

İzmir Büyükşehir Belediyesi ve İzmir Ticaret Odası (İZTO) ev sahipliğinde düzenlenen İzmir Spor Zirvesi'nin açılışında İstiklal Marşı krizi yaşandı. Açılışta, saygı duruşunda bulunulmaması ve İstiklal Marşı okunmamasına İzmir Büyükşehir Belediyesi Spor Okulları eski koordinatörü ve eski belediye meclis üyesi Hüsnü Oral tepki gösterdi. Başkan Tugay kürsüye çıkarak salonu saygı duruşu ve İstiklal Marşı okumaya davet etti.

İzmir Büyükşehir Belediyesi ve İzmir Ticaret Odası (İZTO) ev sahipliğinde düzenlenen İzmir Spor Zirvesi'nin açılışında İstiklal Marşı krizi yaşandı. Açılışta, saygı duruşunda bulunulmaması ve İstiklal Marşı okunmamasına İzmir Büyükşehir Belediyesi Spor Okulları eski koordinatörü ve eski belediye meclis üyesi Hüsnü Oral tepki gösterdi. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay kürsüye çıkarak salonu saygı duruşu ve İstiklal Marşı okumaya davet etti. Tugay’ın ifadelerinin ardından önce saygı duruşunda bulunuldu ardından da İstiklal Marşı okundu.

İzmir Büyükşehir Belediyesi ve İzmir Ticaret Odası (İZTO) ev sahipliğinde düzenlenen İzmir Spor Zirvesi, Ahmed Adnan Saygun Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi. Zirveye siyasi parti il başkanları, milletvekilleri ve sporseverler katıldı. İZTO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Özgener açılış konuşmasına başlamadan önce İzmir Büyükşehir Belediyesi Spor Okulları eski koordinatörü ve eski belediye meclis üyesi Hüsnü Oral saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmamasına tepki gösterdi.

Hüsnü Oral, Özgener'in konuşması bittikten sonra da tepkisine devam etti. Özgener'in ardından sahneye çıkan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, tepki gösteren Oral'ın tepkilerini dinledi. Ardından da salon görevlisine seslenerek salondakileri saygı duruşu ve İstiklal Marşını okumaya davet etti. Tugay'ın ifadelerinin ardından önce saygı duruşu ardından da İstiklal Marşı okundu. Daha sonra zirve devam etti.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir