MENÜ
İzmir 13°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İzmir Valiliği'nden yeni tedbir kararları!
Sağlık
4 Eylül 2020 Cuma 11:14

İzmir Valiliği'nden yeni tedbir kararları!

İl Hıfzıssıhha Kurulu, Ankara’dan gelen genelge kapsamında İzmir’de bir dizi tedbir kararı aldı. Buna göre; sokak/köy düğünü, sünnet düğünü, kına gecesi, nişan gibi etkinliklere müsaade edilmeyecek. Düğünler nikah merasimi şeklinde yapılabilecek, düğün ve nikahlar en fazla 1 saatte tamamlanacak. Nikahlarda oyun oynanması ve dans edilmesine, toplu yemek dahil olmak üzere her türlü yiyecek-içecek servisi/ikramı yapılmasına izin verilmeyecek.

GERÇEKİZMİR- İçişleri Bakanlığı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatları doğrultusunda 81 il valiliğine "Covid-19 Tedbirleri" konulu ek genelge gönderdi.

Buna göre; Genelgeye göre, 81 ilde sokak/köy düğünü, sünnet düğünü, kına gecesi, nişan gibi etkinliklere müsaade edilmeyecek. Düğünler nikah merasimi şeklinde yapılabilecek, düğün ve nikahlar en fazla 1 saatte tamamlanacak. Nikahlarda oyun oynanması ve dans edilmesine, toplu yemek dahil olmak üzere her türlü yiyecek-içecek servisi/ikramı yapılmasına izin verilmeyecek.

İzmir Valiliği, İl Hıfzıssıhha Kurulu koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında düğünlerle ilgili alınan yeni kararları kamuoyuna duyurdu. İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger idaresinde gerçekleşen toplantıda şu kararlar alındı:

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir