![Erdoğan'dan liderlerle 'Gazze' diplomasisi!](https://www.gercekizmir.com/haber_resim/Erdogan-Filistin-Devlet-Baskani-Abbas-la-gorustu-140324.jpg)
Erdoğan'dan liderlerle 'Gazze' diplomasisi!
![Erdoğan: Üniversiteler bir daha yasakla anılmayacak!](https://www.gercekizmir.com/haber_resim/-Universitelerin-yasakla-anilmasina-musaade-etmeyecegiz--140321.jpg)
Erdoğan: Üniversiteler bir daha yasakla anılmayacak!
![İmamoğlu'ndan Canpolat'ın sözlerine sert yanıt!](https://www.gercekizmir.com/haber_resim/Imamoglu-ndan-Cemal-Canpolat-in-sozlerine-sert-yanit-140287.jpg)
İmamoğlu'ndan Canpolat'ın sözlerine sert yanıt!
![CHP'de disiplin kurulundan o dosya için olağanüstü toplantı!](https://www.gercekizmir.com/haber_resim/CHP-de-disiplin-kurulundan-o-dosya-icin-olaganustu-toplanti-140285.png)
CHP'de disiplin kurulundan o dosya için olağanüstü toplantı!
![Irak ve Suriye tezkeresi Meclis'e geliyor!](https://www.gercekizmir.com/haber_resim/Irak-ve-Suriye-tezkeresi-Meclis-e-geliyor-140278.jpg)
GERÇEKİZMİR - Yerel seçimlere 6 aydan az bir zaman kalırken, belediye başkan aday adaylıkları için kulisler hareketlenmeye başladı.
Belediye ve belediye şirketlerinde görev yapan başkan yardımcısı, yönetici ve bürokratların ismi de Cumhuriyet Halk Partisi’nden (CHP) aday adaylığı için konuşulmaya başlandı.
Geçtiğimiz günlerde Karşıyaka’da Ahmet Diker, Karabağlar’da Ceyhan Kayhan belediye başkan yardımcısı görevlerinden istifa ederek belediye başkan aday adaylığı için yola çıkmıştı.
Büyükşehir Belediye Başkanvekili Mustafa Özuslu da Bergama’dan aday adayı olacağını kamuoyuna duyurmuştu.
KİMLERİN ADI HANGİ İLÇE İÇİN GEÇİYOR?
Büyükşehir Belediye şirketi İZBETON’un Genel Müdürü Heval Savaş Kaya’nın ismi yerel seçimlerde Konak ve Karabağlar için geçiyor.
Yine Büyükşehir şirketi İZELMAN’ın Genel Müdürü olan ve Parti Meclisi (PM) Üyesi İzmir Milletvekili Rıfat Nalbantoğlu ile yakın siyaset yapan Burak Alp Ersen’in ismi de metropol ilçeler için geçiyor.
İZULAŞ Yönetim Kurulu Başkanlığı ve ESHOT Genel Müdür Yardımcısı görevlerini sürdüren Kerim Özer ise Bayraklı Belediye Başkan Aday Adaylığı için resmen yola çıkacak.
Büyükşehir’de yerel hizmetler müdürlüğü görevi yapan bazı isimler de aday adaylığı için konuşuluyor. İzmir Büyükşehir Belediyesi Foça Yerel Hizmetler Şube Müdürü Baran Gezmiş Yıldırım'ın ismi Foça, İzmir Büyükşehir Belediyesi Kiraz Yerel Hizmetler Koordinatörü Ümit Kazak’ın ismi Kiraz ve İzmir Büyükşehir Belediyesi Yarımada Şube Müdürü Yener Kırmızı’nın ismi de Urla için geçiyor.
İzmir Büyükşehir Belediyesi İlçe Hizmetleri Dairesi Başkanı Şerafettin Budak’ın da Selçuk’tan belediye başkan aday adayı olacağı konuşuluyor.
Büyükşehir’de uzun süredir görev yapan Ali Kemal Elitaş’ın Menemen Belediye Başkan Aday Adayı, Günal Biçer’in de Foça Belediye Başkan Aday Adayı olmasına kesin gözüyle bakılıyor.
Konak Belediye Başkan Yardımcısı olarak görev yapan Mustafa Anıl Feroğlu’nun ise Karşıyaka Belediye Başkan Aday Adaylığı için çalışmalarını sürdürdüğü önümüzdeki günlerde adaylık niyetini resmiyete dökeceği belirtildi.
Çeşme Belediye Başkan Yardımcısı Orkun Kalonya’nın ismi de Urla için geçiyor. Kalonya’nın Urla’dan Belediye Başkan Aday Adayı olacağı iddia ediliyor.
Çiğli Belediye Başkan Yardımcısı Tülin Koç’un da bürokratlar için gelecek genelgeyle birlikte görevinden ayrılarak Foça Belediye Başkan Aday Adayı olmasına kesin gözüyle bakılıyor.
Serkan 19 Kasım 2023 Pazar 21:55
|
selçuklu 11 Ekim 2023 Çarşamba 09:54
|
yetkin 11 Ekim 2023 Çarşamba 04:48
|
Yaşabey Daşdemir. 10 Ekim 2023 Salı 11:44
|
Butkij 10 Ekim 2023 Salı 11:33
|