MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İzmir bürokrasisinde CHP'den adaylık kulisleri!
Politika
10 Ekim 2023 Salı 09:25

İzmir bürokrasisinde CHP'den adaylık kulisleri!

Yerel seçimlere 6 aydan az bir zaman kalırken, belediye ve belediye şirketlerinde görev yapan başkan yardımcısı, yönetici ve bürokratların ismi CHP’den aday adaylığı için konuşulmaya başlandı.

GERÇEKİZMİR - Yerel seçimlere 6 aydan az bir zaman kalırken, belediye başkan aday adaylıkları için kulisler hareketlenmeye başladı.

Belediye ve belediye şirketlerinde görev yapan başkan yardımcısı, yönetici ve bürokratların ismi de Cumhuriyet Halk Partisi’nden (CHP) aday adaylığı için konuşulmaya başlandı.

Geçtiğimiz günlerde Karşıyaka’da Ahmet Diker, Karabağlar’da Ceyhan Kayhan belediye başkan yardımcısı görevlerinden istifa ederek belediye başkan aday adaylığı için yola çıkmıştı.

Büyükşehir Belediye Başkanvekili Mustafa Özuslu da Bergama’dan aday adayı olacağını kamuoyuna duyurmuştu.

KİMLERİN ADI HANGİ İLÇE İÇİN GEÇİYOR? 
Büyükşehir Belediye şirketi İZBETON’un Genel Müdürü Heval Savaş Kaya’nın ismi yerel seçimlerde Konak ve Karabağlar için geçiyor.

Yine Büyükşehir şirketi İZELMAN’ın Genel Müdürü olan ve Parti Meclisi (PM) Üyesi İzmir Milletvekili Rıfat Nalbantoğlu ile yakın siyaset yapan Burak Alp Ersen’in ismi de metropol ilçeler için geçiyor.

İZULAŞ Yönetim Kurulu Başkanlığı ve ESHOT Genel Müdür Yardımcısı görevlerini sürdüren Kerim Özer ise Bayraklı Belediye Başkan Aday Adaylığı için resmen yola çıkacak.

Büyükşehir’de yerel hizmetler müdürlüğü görevi yapan bazı isimler de aday adaylığı için konuşuluyor. İzmir Büyükşehir Belediyesi Foça Yerel Hizmetler Şube Müdürü Baran Gezmiş Yıldırım'ın ismi Foça, İzmir Büyükşehir Belediyesi Kiraz Yerel Hizmetler Koordinatörü Ümit Kazak’ın ismi Kiraz ve İzmir Büyükşehir Belediyesi Yarımada Şube Müdürü Yener Kırmızı’nın ismi de Urla için geçiyor.

İzmir Büyükşehir Belediyesi İlçe Hizmetleri Dairesi Başkanı Şerafettin Budak’ın da Selçuk’tan belediye başkan aday adayı olacağı konuşuluyor.

Büyükşehir’de uzun süredir görev yapan Ali Kemal Elitaş’ın Menemen Belediye Başkan Aday Adayı, Günal Biçer’in de Foça Belediye Başkan Aday Adayı olmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Konak Belediye Başkan Yardımcısı olarak görev yapan Mustafa Anıl Feroğlu’nun ise Karşıyaka Belediye Başkan Aday Adaylığı için çalışmalarını sürdürdüğü önümüzdeki günlerde adaylık niyetini resmiyete dökeceği belirtildi.

Çeşme Belediye Başkan Yardımcısı Orkun Kalonya’nın ismi de Urla için geçiyor. Kalonya’nın Urla’dan Belediye Başkan Aday Adayı olacağı iddia ediliyor.

Çiğli Belediye Başkan Yardımcısı Tülin Koç’un da bürokratlar için gelecek genelgeyle birlikte görevinden ayrılarak Foça Belediye Başkan Aday Adayı olmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Serkan
 19 Kasım 2023 Pazar 21:55
Foça belediye başkanlığına Tülin koç yakışır,foçaya hizmet huzur getireceğinden eminim inanıyorum. ARTIK KADIN ELİ DEĞSİN İSTİYORUZ ŞEHİRLERE İLÇELERE.
 selçuklu
 11 Ekim 2023 Çarşamba 09:54
Selçuk'ta Filiz Başkandan başkası seçimi kaybeder. bu ismi geçen arkadaşı tanıyan varmı?
 yetkin
 11 Ekim 2023 Çarşamba 04:48
Menemende Ali kemal elitaş şart. adam hiç bir zaman partiye küsmedi canla başla mücadele edip halkına hizmet ediyor
 Yaşabey Daşdemir.
 10 Ekim 2023 Salı 11:44
Bayraklini konumu gereği dağinik bir yerleşime sayıp.bu yapıyı toplayacak ve Sağ kanata oy alacak aday Kerim Özer olur.
 Butkij
 10 Ekim 2023 Salı 11:33
Çiğli için supriz isim.yola cikti
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir